kodėl Ašiniai santykio pokyčius?

Z

zirtapoz

Guest
į treniruoklius, kai mes sustabdyti virš įžeminimo plokštės pleistrą, ašinis santykio pokyčiai.Man reikia paaiškinimo, kodėl tai vyksta fiziškai ..thx.Pat tam tikru būdu apdoroti šią problemą ll gerai.

Tai gali būti paveikti dėl įžeminimo plokštės dydis.Bandykite modeliavimas su įžeminimo plokštės daug kartų didesnis nei pleistras.

ne su pleistrą reikia bauda su begalinis įžeminimo plokštės, kaip sekasi maitinti tai yra tu turi du kanalai aukštyn per pleistrą ar jie kompensuos kanaluose?tai RHCP ar LHCP?tai du pleistrai arba vienas pleistras šeriami 90 laipsnių kompensuoti?

let me know,
Zach

Ašinis santykis yra amplitudė pusiausvyrą tarp sudedamųjų dalių paskirtis bei fazės balansą.Nerimą arba vykdys Ašiniai santykis.

Aš sutinku, kad tai yra ir tai, kodėl jūsų Ašiniai santykis turėtų pasikeisti consistantly priimant horizontaliąją plokštumą daugiau (ta pati suma iš visų pusių), neturėtų keisti savo AR su vienu pleistras šeriami tuo pačiu metu, jei turite dvi antenos ji gali keičiasi priklausomai nuo jūsų konfigūracijos, jei jūs neturite toje pačioje žemėje sujungiant juos ir tada daryti, taip ji pasikeis.

Mano dizainas apskrito pleistras antena su viena įkalbinėti pašarų.su KP apie 4 dB.be aukštis virš įžeminimo plokštės.Kai aš pakelti (atskiras įžeminimo plokštės žemiau pleistro (su dielektrine) 20mm, 25mm, 30mm ir tt) matau, kad AR kinta (į imitavimas).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back