kodėl įėjimo signalo amplitudė nenurodyta D klasės stiprintuvą?

C

chang830

Guest
Sveiki, turiu ant D klasės garso stiprintuvas klausimą. Dėl komercinės klasės d stiprintuvą produktas, radau nėra įvesties signalo amplitudė specifikacijas. Pavyzdžiui, dėl išėjimo galia spec, jis vertinamas pagal žemiau būklė: THD + N = 1%, VDD = 3.6V f = 1kHz, LR = 8Ω menkutė = 0.64W Dėl pirmiau nurodytų bandymo sąlygomis, pirkimo amplitudės 1KHz signalas nėra nurodyta, yra tai reiškia, kad mes increae palaipsniui įėjimo signalo amplitudė nuo 0, ir stebėti THD + N, kol ji pasiekė 1%, tuomet mes turime menkutė bent ši sąlyga, tiesa? Tas pats klausimas skirtas THD + N matavimo, padidinti įėjimo signalo amplitudę ir stebėti THD + N iki menkutė pasiekė 1W. Įdomu, kodėl ne mes nurodytas įėjimo signalo amplitudė ir stebėti menkutė ir THD + N? Tai atrodė labiau natūraliai dizainas. Ačiū už pagalbą.

Iš esmės, nėra nurodyta įėjimo įtampa sąlygos Garso MVP kokia klasė AB "arba D datashhet. nes THD + N vs Po sklypas yra beveik tas pats net su skirtingais įėjimo lygį. Tačiau THD + N taps šiek tiek blogiau vis pelnas, tuo pačiu išėjimo galia, ty, jei įėjimo įtampa pasireiškia samller, THD + N taps šiek tiek blogiau pasiekti tą pačią galią.

Dauguma laiko, garso signalus, yra labai mažos, kuriose dirba mažiau nei 1V kaip įvesties ir visada keli šimtai mV ar kelių dešimčių mV, todėl nėra būtina nurodyti įvesties diapazonas, taip pat, visada yra pga papildyti gaunamus signalus . Dėl SNR bandymai, vienas gali įvesti 1mV (-60dB) signalo bandymo rezultatus, ar įvesties 1V sinusinės bangos, išbandyti našumą

Sveiki peterwangyu, Ačiū už atsakymą. Jūsų atsakymas yra naudinga man, bet veda į mano du kitus klausimus. 1. "THD + N vs Po sklypas yra beveik tas pats net su skirtingais įėjimo lygį." Ar differnt įėjimo signalo lygis reiškia skirtingus išėjimo galia? 2.Since nėra nurodyta įėjimo įtampa sąlygos garso stiprintuvą lape, visų projektavimo / modeliavimo, kaip turėčiau nustatyti įėjimo signalas signalas, kad būtų imituotos THD + N gero comparation su lape? Iš tiesų, tai veda į mano aukščiau 1. Klausimą, ty, koks skirtumas tarp įėjimo signalo lygis ir išėjimo galia realtionship? Ačiū

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back