knyga monitoriaus Remontas ir trikčių

S

sawwa7

Guest
hi all
man tikrai reikia gero eBook į monitoriaus remonto ir gedimų nustatymo metodai.knyga, kuri analizuoja įvairių stebėti eiga grandines ir paaiškinti, kaip išspręsti jų.
gerai don't tell me about Sam's Klausimai ir pažymi stebėti remontas kaip aš jau turiu ir juos skaityti.ko man reikia yra daugiau praktinių ir profesionalų darbų.
Any help bus įvertinta ir ačiū iš anksto

I dont wanna nepataria jums nesidomėti patarimas man yra daugiau nei 25 metų televizija VCR RADIJO IR KT REMONTO MVP ir 10 metų Kompiuterių remontas UNDER MY DIRŽAS MONITORS ARENT verta DABAR DAYS.NUMBER ONE Jei Jums iškilo EQUIPTMENT Effective trikčių šalinimas EQUIPTMENT pavara LABAI PROPRIATARY o tai reiškia, jūs turėsite Praeiti per HooPs gauti bet Techninė literatūra IF YOU CAN FIND IT ir jeigu bendrovė ją parduoti YOU.THERE yra per daug SUBJEKTAI GAMYBOS MONITORS.A porą metų atgal vieta buvo apie ne mažiau kaip 1500 arba, kad aš COUNTED.I kovoti su ja VISUS IR monitoriai sunkiausia DEAL WITH.IF JUMS pradedate IR JŪS ESATE PRIMYGTINAI REIKALAUJA, kad išmaldos širdies ir galvos skausmas.

Hi Mr.DONALDRAYVESSELLS
Thanks for ur atsakymą aikštelė po Pamečiau visi tikimės gauti jokio atsakymo
UR teisę, tačiau dauguma Lab įrankiai r nelabai galima, kur aš gyvenu, ir jei ir rasti bet ji taip ir bus brangus ir vieną galutinį žodį norėčiau pasakyti:
u man paskutinis atsakymas po bandžiau ją gauti įvairiais būdais, I'll try statyti savo laboratorijos bandymo įranga.
Aš jau surinkti daug gerų grandynai ir aš pradėti statyti jas tikiuosi aš bent rasti komponentai, reikalingi.
Thanks for ur Pagalba ir patarimai aikštelė
nuoširdžiausi linkėjimai

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back