klausimus Pločio, prašau man padėti.

R

Robertas Qi

Guest
I have a band spragą, kuri įgyvendinama su TSMC018 proceso 5x5 pnp tranzistorius.Su grandine man 1.265v Pločio produkcijos.
Bet kai aš poslinkio jį Tower018 proceso,
galiu tik 1.136v produkcijos.
Aš išbandyti VBE temperatūros koeficientą, ir pastebėsite, kad koeficientas yra mažesnis nei TSMC pnp5x5 tranzistorius (apie 0.3mv/degree mažiau).
Dabar kyla klausimas: jei aš noriu gauti 1.25V Pločio voltage reference, ką aš galiu padaryti?

Thanks very much

Pločio produkcija priklauso nuo savybių bip.tr.Dėl atrinktų ir bip.tr.forma Tower018 proceso Manau u'll gauti tik 1.136v produkcijos jokiu būdu.Bandykite pasirinkti kitą tipo bip.tr.su kitos savybės Pločio nuorod.Arba pakeisti visą grandinę veikti 1.136v nuoroda, ar naudoti buferio su įgyti 1.25/1.136.Sėkmės.

Jūs galite mums pamatyti savo schema?
Manau, kad negali temperatrue coeffucient proto.

Manau, kad VBE skiriasi, galite išbandyti ir jūs increse į r1/r2, peržiūrėti esamą.

If u need a 1.25V ir u
can't get it su geriausiais TC, tada ir turi pakeisti ur grandinės mažai.

Pabandykite sukurti dabartinės proporcingas 1 / R ir tada grimzdimo dabartinę į rezistorius.U gali reguliuoti įtampą ir pageidauja, nustatyti I ir R vertės (V = IR)

geriau pakeisti grandinės prisitaikyti prie šios naujos atraminė įtampa

Dėkojame visiems jums, aš pakeisti visa grandinė veikia su 1.136v nuoroda

vietoj, kad sunkus dalykas, ir gali įvesti kodą pasekėjų ir rezistorius didvider kaip stuff turėti perėjimą / pelnas nuo 1,13 iki 1,25.paprastais žodžiais buferine kaip sakė b4

venkateshr rašė:

vietoj, kad sunkus dalykas, ir gali įvesti kodą pasekėjų ir rezistorius didvider kaip stuff turėti perėjimą / pelnas nuo 1,13 iki 1,25.
paprastais žodžiais buferine kaip sakė b4

vertę, Pločio atraminė įtampa turi ryšį su proceso.
jei ZTC punkte yra nustatyta,
ši vertė bus skirtingos, taip pat į process.you
galima gauti šią išvadą FOM principu, Pločio nuoroda. Ir visų pirma,
labiausiai improtant yra TC nuo įtampos neturi vertės.

Taip pat manau, įvairių procesų, skirtingos Vbe, reguliuoti grandinės.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back