klausimus apie modelio failus ir simuliatorius

T

trashbox

Guest
Sveiki .. Kaip jūs? Noriu dizainas 2.4G LC VCO pagrindu PLL palūkanų (be juostos iš). Taigi turiu keletą klausimų apie modelio failus ir simuliatorius. 1) Yra induktoriaus, varator ir mano grandinės atsparumas. Jei aš noriu imituoti šią grandinę, turi failo pavyzdį induktoriaus, varator ir atsparumo be PVO NMOS parametrų parametrų? 2) Jei aš naudoju mišraus būdo failus (ne RD proceso modelis ir yra tik PVO ir NMOS mano modelio parametrus), siekiant imituoti mano grandinė, kas bus simuliatorius? Simuliatorius veikia induktyvumo, varators kaip idealus komponentas? 3) Kaip gauti nemokamą RF modelio failus kaip praktikoje? 4) Koks yra skirtumas tarp HSPICE ir SpectreRF (arba @ DS)? Mano kompanija, HSPICE pagrindinis simulator.but Žinau SpectreRF (arba @ DS) yra dominuojantis simuliatorius, RFIC. Žodis, HSPICE netinka už tai, ką dažnių diapazone? Labai ačiū.

1 +2. Apie pasyvieji komponentai: galite būti tikri, kad, jeigu nėra nurodytas konkretus modelis, simuliatorius elgtis su jais kaip idealus. Bet sudėtingesnių prietaisų (diodų, varactors, ...) yra toks dalykas kaip idealus modelis. Tik geras, greitas ir paprastas modelis ir geriau, reikia daugiau laiko modeliavimo modelis. Paprastą modelį reikės mažiau parametrų, turi būti užpildyti. Tačiau tai turi būti nurodyta. Kaip dar jums apibrėžti skirtingų varactors talpos įtampos santykius? 4.HSpice laike simuliatorius, bet labai veiksminga. SpectreRF / Skelbimai gali būti daugiau nei HSPICE modeliavimo tipų. RF dizaineriai, tai yra įprasta praktika, dizainas dažnių srityje, o ne laiko domeno. SPectreRF / ADS siūlo tokius pratęsimus. Taigi, tai ne apie veikimo dažnis. Tai apie modeliavimo tipo.

tokių RFIC blokai, U turi onchip kondensatoriai (pavyzdžiui MIM), induktyvumo ričių ir varžai (specialiai jei jie nelinijines kaip NWELL), ir varactors. jei ir ne jie, tada modeliavimo rezultatai idealios modelių arba numatomos iš jų gali understimate derinimo galimybėms ir fazinį triukšmą. HSPICE negali imituoti fazinį triukšmą, dėl šios priežasties dauguma dizainerių dirba su specttre arba @ DS, kuris gali padaryti, kad modeliavimo harmoninis balansas. nes prietaiso matmenys generatoriai yra labai maža (atsižvelgiant į kitus blokus, pavyzdžiui, LNA ir PA), galima naudoti mišriu režimu modelis, taip pat RF tranzistorius rinkiniai dizaino modeliai yra tik didelis gal dėl difficalty tikslūs matavimai tranzistorius! GERIAUSIAS!

Sveiki, rightnow HSPICE siūlo naują funkciją, kad skambinti "HspiceRF", kuri hamornic balanso variklis tas pats kaip @ DS. HSPICE RF ne komerciškai parengtas naudoti, tačiau jūs galite susisiekti su savo vietos Synopsys FAE gauti naujausią informaciją uždengti jūsų kompanija tik HSPICE. Raymond

Dėl pasyvaus elemento modelio, tai priklauso nuo konkrečios technologijos. Rezistorius, pavyzdžiui, poli rezistorius, CMOS procesą turi savo modelį. (Žinoma, jūs vis tiek galite naudoti idealus) už induktoriaus, tik kai su taikant s technologijos, pavyzdžiui, RF parinktį cantain modelis. ir jie turi kai kurių apribojimų suchas induktyvumas vertės arba Q vertės.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back