[Klausimas] WCDMA bandwidth

C

currentmirror2000

Guest
Hi all,

ir WCDMA, luste norma 3.84MHz ir kanalo intervalas yra 5MHz

kurios viena i turi pasirinkti kaip pralaidumą siekiant apskaičiuoti triukšmo rodiklis?3.84MHz ar 5MHz?

Thanks in advance!

Triukšmo rodiklis matuojamas integruojant triukšmo galios per visą gautą signalo juostos plotis 3,84 MHz, naudojant Bus filtras.
3.84MHz yra kanalo pralaidumas ir 5MHz yra kanalas tarpų.
Gavėjas jautrumo pagal 3GPP spec matuojamas dBm/3.84MHz.
GSM kanalų pralaidumas yra 180kHz ir kanalo intervalas yra 200kHz.

vfone rašė:

Triukšmo rodiklis matuojamas integruojant triukšmo galios per visą gautą signalo juostos plotis 3,84 MHz, naudojant Bus filtras.

3.84MHz yra kanalo pralaidumas ir 5MHz yra kanalas tarpų.

Gavėjas jautrumo pagal 3GPP spec matuojamas dBm/3.84MHz.

GSM kanalų pralaidumas yra 180kHz ir kanalo intervalas yra 200kHz.

Yra 0.5dB skirtumas Noise Floor tarp 180kHz ir 200KHz BW.
Dėl jautrumo matavimo nebūtų didelis skirtumas tarp šių dviejų BW, nes bet kuriuo atveju jums reikės kitą ~ 10dB skirtumas sumažinti triukšmo Aukštas gerokai mažesnė už reikalaujamą jautrumo lygio.

GSM reikia Noise Floor =-102dBm 10LOG (180000) 10 = -164.5dBm/Hz

SPBR turi tą pačią istoriją.

kad jums reiškia GSM ir SPBR mes galime naudoti kanalą tarpais, pralaidumą apskaičiuoti triukšmo rodiklis maždaug ir WCDMA mes naudoti lustą norma vietoj kanalo ilgio kaip pralaidumą apskaičiuoti triukšmo rodiklis.Am I right?iš tikrųjų, aš taip pat turiu duomenų norma WCDMA ( chip norma), GSM ir SPBR, kas tai yra?kodėl mes negalime naudotis duomenų perdavimo spartos su pralaidumą?

GSM / DECT galite naudoti maždaug kanalo ilgio ir NF matavimo, bet aš Don t suprasti, kodėl jūs Don t naudoti kanalo juostos plotį, dabar, kai žinote, kas yra.
In WCDMA (nes yra išplėstojo spektro) luste norma diktuoja kanalo BW,
o ne duomenų perdavimo spartos.

vfone rašė:

GSM / DECT galite naudoti maždaug kanalo ilgio ir NF matavimo, bet aš Don t suprasti, kodėl jūs Don t naudoti kanalo juostos plotį, dabar, kai žinote, kas yra.

In WCDMA (nes yra išplėstojo spektro) luste norma diktuoja kanalo BW, o ne duomenų perdavimo spartos.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back