Klausimas: LVDS vairuotojo įvesties etapas

B

bluestatic

Guest
I'm doing a LVDS vairuotojo dizaino, kuris iš esmės yra diferencinis stiprintuvai, įvesties šio diff amp yra vienas pabaigos signalas A ir jo kreipimasis NP.(swing nuo 0V iki 3.3V)

NP sukurtas nuo A naudojant inverterių, todėl delsos laiko (arba nerijos) tarp jų, tarkim, 400ps.Čia yra problema, iš modeliavimo Matau, kad tai 400ps nerijos gali sukelti labai seriouse smaigalys dėl srovė.Ir kartais tai sukelia produkcijos bendro režimo pokyčiai.

So
I'm wondering, jei kas nors žino kaip sukurtas pilnateisė pesudo differental pari iš vieno pabaigos sąnaudų A.

Didelis ačiū

galite naudoti manekeno perdavimo vartų kompensuoti 400ps nedelsiant.

Be to, jis skamba kaip jūs neturite predriver už LVDS vairuotojas.Štai kodėl jūs turite smaigalys.

štai ką aš padariau prieš ir pasiekti per 1.2G į 0.35um

side1: mažas inverterių t vartų didesnių inverterių
side2: mažas inverterių inverterių didesnės inverterių

side1 kanalų į predriver ir side2 pat kanalų į kitą predriver

ir pridedamas Peper, ne mano dizaino, ir galite gauti išvaizdą.
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

dumbfrog, sorry I
didn't labai aiškiai.Tai LVDS vairuotojui įnašas core 1G BPS vienu tikslu signle ir LVDS vairuotojo buferio konvertuoja jis tampa LVDS signalizacija.
Klausimas yra tas, kad aš tai padaryti "signalo pabaigos įvedimo" iš pagrindinių tapo pesudo diffential ir prijungti juos prie sąnaudų diffential stiprintuvo (LVDS vairuotoją).Jis labai panašus į ankstesnę klausimą jums atsakyti.
Bet aš padariau kai kurias imitavimas savo Tranmssion vartų pasiūlymą, rezultatas nėra toks geras didelis greitis.Kaip žinote T vartai esmės rezistorius, o inverterių daugiau kaip dangtelį.Taigi atsižvelgiant į proceso ir temperatūros varation, T vartų kompensacija gali būti ne tokie geri.
Jokių komentarų?Ačiū

Silpnai kryžminio kartu inverteriais pateikti
tarp dviejų pagrindinių inverteriais bus mininimize
nerija tarp signalo ir padaryti juos
pseduo skirtumo.Hope it helps.

Kitas klausimas: Kaip kontroliuoti bendrosios
režimu įtampos ir LVDS vairuotojo produkcijos?

BR

eric
8 / 15

Erikas, I
don't really suprasti savo idėją, jūs galite suteikti daugiau informacijos apie tai?
BTW, galite rasti žemiau pateiktą nuorodą, ji minima kaip kontroliuoti vairuotojo bendrą būdas, ir jis dirba praktinį dizainas.

ee.unipr.it / ~ andrea/PUBLIC/36ssc04-boni.pdf

ericzhang rašė:

Silpnai kryžminio kartu inverteriais pateikti

tarp dviejų pagrindinių inverteriais bus mininimize

nerija tarp signalo ir padaryti juos

pseduo skirtumo.
Hope it helps.Kitas klausimas: Kaip kontroliuoti bendrosios

režimu įtampos ir LVDS vairuotojo produkcijos?BReric

8 / 15

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back