Klausimas dėl maitinimo ir įžeminimo linijomis už duomenų conveter

L

luckyvictor

Guest
Aš naudoju šią duomenų konverteris ADS1298, [URL = "http://focus.ti.com/lit/ds/symlink/ads1298.pdf"] ADS1298 [/URL], ir aš apie maitinimo klausimas. Aš turiu vieną paslaugą (baterijos), tiek analoginius ir skaitmeninius elektros energijos tiekimą, tačiau jie reikalauja skirtingos įtampos, tai aš reikės įtampos reguliatorius konvertuoti tiekimo vieną analoginį ir vieną skaitmeninį. taip, kokios rūšies įtampos reguliatorius (komutavimo arba linijinė), turėtų naudoti? ir man reikia griežtų DGND ir AGND kartu prašome?

Linijinis reguliavimo jums pakaks ... & Taip., Tou gali stora AGND ir DGND. Įdėkite Visoje Alalog tarp GND capactor.

Mano dizainas, Włożyłem kondensatoriai tarp AVV ir AGND, taip pat kondensatoriai tarp DVV ir DGND. Šiuo atveju, aš tiesiog tik įtemptą AGND ir DGND kartu be jokių elementas pora jų, teisingai?

Taip. Ir įsitikinkite, kad yra tik viena vieta, kur AGND & DGND yra prijungtas - dažnai yra ta vieta, pagal ADC lustą. Keith.

nes aš turiu du įtampos reguliatorius, vienas analoginis ir vienas skaitmeninės pasiūlos, ir jie tikisi, dalytis ta pačia žeme. Ar tai reiškia, kad aš neturiu, kad šios papildomos prijungimo prie bendros AGND ir DGND? nes ji yra kinda bendras dviejų įtampos reguliatoriai

Jūs paprastai pabandyti įsitikinkite, kad yra tik vienas taškas ryšį. Dažnai geriausia vieta tai ne ADC. Tačiau, jei jie yra sujungti į maitinimo šaltiniai, tuomet jūs tikriausiai ne nori prie jų prisijungti ADC. Tai vieta, kur eksperimentuojama tiek kartais yra būtina. Pavyzdžiui, galite prisijungti prie energijos tiekimo GNDs su induktyvumo ar feritas granulės ne elektros tiekimo ir tvirtą ryšį ADC. Keith.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back