Klausimas dėl energijos tiekimo kelią iki ..

S

suria3

Guest
Hi guys, Aš sukūrė LVDS vairuotojui 3.3V maitinimo. Aš naudoju 1,8 tranzistorius vairuotojo dizaino padėti įtampos aukštis apribojimų ir savo darbą puikiai. Dabar, aš turiu problemą su savo dizainą, kai man kelią iki maitinimo nuo 0V iki 3.3V su kilimo trukmė 10ns. Nuo pereinamųjų modeliavimo aš pastebėjau, kad gaunu įtampos paskirstymo klausimas iš kai kurių tranzistoriai, kurios viršija 1.98V. Mano klausimas čia yra, aš turiu nerimauti dėl šio tranzistorius klasifikacija klausimas dėl kelią iki, ar tai normalu, kad tai sugriauti, o didinamos maitinimo įtampa. Prašome paaiškinti. Ačiū, Suria.

10 ns, yra per greita. Pasitarkite su ne daugiau kaip 1us rampa mažiau. Pvz off-chip tiekimo talpos 10uF, kilimo trukmė 1us prie 3V, todėl requered srovė I = C (dU / dt) = 30A per daug. Tikrai rampa daugiau nei lėtai 1us.

[Quote = DenisMark] 10 ns, yra per greita. Pasitarkite su ne daugiau kaip 1us rampa mažiau. Pvz off-chip tiekimo talpos 10uF, kilimo trukmė 1us prie 3V, todėl requered srovė I = C (dU / dt) = 30A per daug. Tikrai rampa daugiau nei lėtai 1us. [/Quote] Denis, Nuo 10ns yra labai greitas, aš bėgti 10us ir dar gavo suskirstymo problemą. Tada aš ją paleisti bent 100us kelią iki ir suskirstymas yra ne daugiau. Taigi, aš norėčiau žinoti, yra 100us yra per lėtas ir didinamos, mes žinome, kad išorinio maitinimo filtras turės dangteliai, 10uF ir plius, kurie sulėtins maitinimo iniciacijos. Ačiū, Suria

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back