Klausimas dėl CMOS mažo signalo analizė?

A

Anachip

Guest
Guys,

Kodėl, kai mes mažų signalų analizės tranzistorius, mes AC žemės bet poslinkio įtampos ir kodėl, kai mes priemonė įėjimo ir išėjimo tariamoji varža (tegul sako už bendrą šaltinį stiprintuvas), mes dažniausiai trumpo išėjimo rodmuo, kai rasti įvesties Impedance ir vise versa.

Ačiū,
Anachip

Anachip,

AC mažų signalų analizei mes tik ieško linearized sistemą apie nuolat vertinamos veiklos punktų.Kadangi DC įtampa neturi AC signalas jie yra pagrįsti.Galite galvoti apie tai kitaip.Mano, kad bet signalas gali turėti nuolatinės srovės arba kintamosios srovės komponentas.Dabar naudokite superpozicija ir imtis DC ir AC komponentų atskirai atlikti analizę ir pabaigoje pridėti juos.

Kai mes Poslinkio komponentų analizė (gauti DC veikiančių punktų), mes manome, kad kintamosios srovės įtampa yra lygi nuliui.Mes atviri grandinės kondensatoriai, o tada mes analizė.AC analizę, mes trumpą kondensatoriai ir tt tiesa stiprintuvas signalų yra ir DC ir AC.

Kiek tai susiję varžą, turite grįžti į Impedance apibrėžimas.Jis paprastai yra apskaičiuojamas taikant signalas palūkanų uosto ir ieško įtampos santykis srovei.Tačiau šis apibrėžimas laikyti, taikomos signalas palūkanų uostą turi būti * tik * sužadinimo taikomos grandinė.Visi kiti nepriklausomi šaltiniai turi būti išjungtas - įtampų šaltiniai nustatyti į nulinę padėtį (trumpuoju) ir dabartinės šaltiniais nustatyti į nulinę padėtį (atidaryti).

I hope this helps you.

Nuoširdžiausi linkėjimai,
v_c

Thx for paaiškinimas V_C.

v_c, galima ir paaiškinti man, taip pat dėl mano skelbimo apie nužudė normą, atsiskaitymo laikas paskutines 2 dienas.

Ar ši tema ftopic151580.html?Aš pasistengsime atsakyti į jį, kad siūlai, if you don't mind.

Nuoširdžiausi linkėjimai,
v_c

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back