Klausimas dėl Analog dizaino studija

T

tiger_shark

Guest
Dear Friends,

Aš tiria mano būdas atnaujinti savo žinias apie Analog CMOS dizainas (ir RF CMOS vėliau) ir užpildyti spragas, aš niekada sujaudintas, kai aš buvau mokykloje.I was wondering, jei kas nors, kas yra analogas pramonė galėtų vadovas mane kaip elgtis ir kur daugiau dėmesio.Aš aprašyti savo foną taip, kad jūs žinote, kur aš esu:- Aš dabar skaitmeninio dizaino inžinierius (magistro Wireless Comm - Darbas Dabar FPGA / signal-processing/DSP)
- Priimtas keletą kursų udergrad įskaitant CMOS dizainas remiasi Razavi knyga (porą metų), tačiau nepadarė jokios išsamios modeliavimas / prieskonių / maketas
- Priimtas RF Circuit Design (atskiras), poros metų senumo (dažniausiai teorinė)
- Teorinės žinios apie kontrolės sistema / Atsiliepimai / PLL
- Žinios DSP pusėje Sigma / Delta keitikliai
- Žinios apie bevielių ryšių

Bet kuris pasiūlymas dėl kelių žemėlapį, įrankius bei jų galimybes, svarbu teorija vs modeliavimas / įrankiai ir patarimų Analog / RF CMOS pramonės perspektyvos per artimiausius 5 metus Šiaurės Amerikoje bus labai padėtų man.

Thanks in advance, ir atsiprašau už ilgą žinutę
Nuoširdžiausi linkėjimai,
TS

Manau, kad ir turi tvirtą pagrindą ... Get rankas patirtį projektuojant panašios cirucit ne tranzistorius lygis ....

Man šiuo tarifu grandinės teorija tranzistorius pagrindas yra gyvybiškai .... do u jokio kietojo backgroud .. tai privalumas žinoti apie procesą bylose.

Hi Syukri

Ačiū už atsakymą.Ar galima punktas man, kur prasideda ir kur baigti?pavyzdžiui, žinai, jei aš galiu surasti šiek projektą (tema), kad gali nueiti į mane vis "ranka ant įgūdžių", kaip Jūs paminėjote?Ar galite rekomenduoti svarstymo Razavi knyga ir išspręsti savo klausimus?arba pradėti modeliavimą tik B / C razavi 's knyga yra pernelyg teorinis?

Ačiū už sugaištą laiką,
Linkėjimai,
TS

tai bus geriau tau pradėti Allen Hollberg su gana pradedant razavi's book.for rankas patirties požiūriu aš siūlau jums du analoginius knygos, kurios bus vaisingas jums.
1-iki Allen Hollberg knyga
2 "Baker, Li ir Boyce knyga.
razavi knyga yra tik teorines koncepcijas.
Mėgaukitės

pirmiausia išmokti pagrindinę konstrukciją nuo Allen holegerg ir Baker.

siūlau ir pirmiausia pradėti nuo teorinės sampratos, sedra & Smith knygos ir tada pereiti prie Holberg

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back