klausimas: aukštis ir overdrive vertybes Cadence

C

cmos_ajay

Guest
Sveiki, aš naudoju Cadence CMOS Analog IC dizainas. Norėčiau pamatyti aukštis (VDS - vdsat) ir overdrive (VGS - V studijų) Kiekvieno mano schematiškai MOSFET. Žinau Pakomentuoti -> Laikinas veiklos punktus priemonė Cadence, kuri rodo VGS, V studijų, VDS ir vdsat atskirai prie kiekvieno MOSFET. Kadangi aš esu veikia tai per įvairių procesų kampai ir temperatūra modeliavimas, bus keletas verčių aukštis ir overdrive. Norėčiau turėti lentelę sukurtas su visais tas vertybes. Kaip tai padaryti Cadence? Ačiū ir linkėjimai.

Galite naudoti aukščiausio meniu ADE L aplinkos atlikite šiuos veiksmus: Rezultatai -> Print -> DC Veiklos centrai, tada paspauskite kairį pelės tranzistorius norite ir paspauskite escape.You bus pasiūlyta kartu su maža lentelė su visais naudingais vertės apskaičiavimo ovedrive įtampos ir soties įtampa (Vdsat). Manau, labiau apibendrinti lentelėje bus tik keletas norimą parametrų ir ne visi jie išvardyti po veiksmų siūliau jums anksčiau, turėtumėte kreiptis į kai ĮGŪDŽIAI kodas ... aš nesu ekspertas visais su tuo, kad tikėtis iš kažkas duoti Už šį atsakymą. Pagarbiai, Jimito13

Be jimito13 's pasiūlymas, galite naudoti ADE's skaičiuoklė rūpintis aukštis (VDS - vdsat) ir overdrive (VGS - V studijų) apskaičiavimai. Tada išsaugokite savo sesijos VANDENYNAS (. Ocn) scenarijų, todėl galite redaguoti ir pakartotinai ištirti jo. BTW: "regionas" skaičius backAnnotated į schematiškai taip pat diferencijuoja linijinis (VDS - vdsat <0) ir soties (VDS - vdsat> 0). Norėdami gauti daugiau informacijos apie regioną numeriai, s. [URL = "http://www.edaboard.com/thread53758.html"] šioje temoje [/URL]. regioną skaičiai yra paaiškinta [URL = "http://www.edaboard.com/thread53758.html # post708181"] pabaigoje šioje temoje. [/URL]

Aš tai darant nuorodą į "Component Aprašymas Formatas vartotojo vadovas", pagal B priedėlyje (Kreipiantis Scheminis Primityvusis modelis ir operacinės punktas). Jūs turite pritaikyti prie jūsų simuliatorius. Be to, mano įgyvendinimas sukelia oppoint rodo gali būti sugadintas po tam tikro laiko, todėl nėra garantijos, kad ji iš tiesų veikia.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back