Klausimas apie vartų poslinkis pHEMT stiprintuvai

S

samchieh

Guest
Aš paprastą klausimą. Aš išmatuoti 2 skirtingi pHEMT stiprintuvai 2 atskiros įmonės. GSG zondai įvesties ir išvesties ir nuolatinės srovės zondai poslinkis nutekėjimo ir vartai. Kai aš tai padaryti, padidėjimas yra žymiai mažesnis, nei iš spec lapo. Kai aš dedu išorės 1k serijos rezistorius tarp DC tiekimo ir DC zondas prie vartų, aš gauti reklamuojamą naudos. Kodėl? Matau virpesiai? Ar tai, nes vartų reikia dabartinės apriboti?

Ar jums žinoma šališkumo Tee sąvoka? Jums reikėtų apsidrausti, kad DC šališkumo uostas yra labai didelės varžos (atviras) RF dažnio. Didelis atsparumas serijos rezistoriaus varžą mums nutiesė kelią.

Stiprintuvo Aš naudoju ne tik vieną AKT. Jie MMIC stiprintuvai su vidaus poslinkis. Prikabinti yra tipiškas surinkimas stiprintuvo. Kai stiprintuvo vidaus poslinkis, jei aš neklystu, šališkumo-T nėra būtina.

Jūsų grandinės nėra paprastas GaAs pHEMT, o ne su savo poslinkis amplifer. Vartai poslinkis yra neigiamas, pHEMTs šaltinis ir paprasta šaltinio varža, todėl sukuria neigiama įtampa GS, kai G yra pagrįstas. Manau, kad jūs pamiršote prisijungti RF droselis btween VDD ir grandinę, nes kai grandinių neturi savo lusto RF droseliai, prijungtas išorėje.

Tai suprantama, bet kodėl 1K vartai rezistorius tiek pakeisti grandinę. Be 1K serijos vartų rezistorius, padidėjimas yra aplink 0dB. Su 1K serijos vartų rezistorius, pelnas yra apie 20dB.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back