Klausimas apie priėmimo RF pulsas

P

panoum

Guest
Aš dirbu su projektu, kuris apima gamybos RF impulso apie 5-10 ns duration.The nešlio dažnis turėtų būti apie 2-3 GHz.What rūšies pereiti turėčiau naudoti? Kaip turėčiau vairuoti? Ar kas nors gavo bet kokias idėjas arba pagaminti kažką panašaus, kad veikia gerai?

Šis PIN ragina diodai varoma ECL tipo logika. Agilent interneto svetainę turi taikymas pastabas dėl šių diodais. Įprastinė jungikliai mikrobangos nėra pakankamai greitai.

Sveiki, be PIN diods, kartais galima galvoti apie naudojant žingsnis atkūrimo diodai kaip trumpų impulsų genereator bazę. Jie siūlo daug trumpesnis impulsų (priklausomai nuo pagrindinių dažnių galite gauti net šimtus ps), ir yra daug brangesnis nei PIN, kad tai tik tuo atveju, jums reikia ką nors greičiau į ateitį. flyhigh

Prašome paaiškinti, jei esate klausia apie tikrą "impulso" arba "Energijos Modulation" iš 2-3 Ghz CW signalą. Pirmuoju atveju raginimą šukos generatorius naudoti ir įtraukti greitai SRD diodai arba greitai varactors. Agilent gaminti connectorized šukos generatoriai. Jį vairuoti, daugelis žmonių naudoja Hybrid Power stiprintuvais, paprastai jie gali pateikti daugiau elektros energijos nei Monolitinis vairo. Jei tu kalbi apie impulso moduliavimo, mano opinios yra tai, kad PIN kodą moduliatorius dažnai yra pernelyg lėtas. Aš žinau, kad tik Narda pateikti vieną PIN diodas moduliatorius gali būti padaryti pakankamai greitai. GaAs FET jungiklis yra pakankamai greitai, tačiau jie gali valdyti tik "litte" suma RD energijos.

Aš noriu nusiųsti kai kurias paprastas 2-3 GHz sinusodial laikotarpių signal.Could galiu naudoti skaitiklis?

? Counter? tu dabar galvoji, kad strobavimo galimybė kai skaitikliai? Aš nežinau, kas dėl marlet skaitiklis, bet aš nemanau, kad tai įmanoma. Jums reikia elektroninio jungiklio, ir ... jei "vartų" turi būti nuosekli (sincronous) su KNM etapas, elektroninę grandinę yra būtina.

@ Išpūstas: Jūs pasiūlyti naudoti greitai PIN diodams apie tiekėjo keitimą. Ar galite pateikti keletą typenumber kurie atvirkštinės Atkūrimo laikas, kad yra pakankamai mažas, sukurti 5 ns RF impulsų? Norėčiau naudoti PIN diodams kaip greitai vartai tarp generatoriaus ir produkcija, dizaino dėmesio skiriama atskirai. Ačiū!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back