Klausimas apie plokščių indukcinės dizainas

I

ifelix

Guest
Sveiki, Mane domina dizainas plokščių induktyvumo apie FR4. Man reikia, nes aš norėčiau plėtoti atitikimo grandinių plokščių pasyviųjų komponentų, o ne lusto komponentų. Problema ta, kad jei jūs norite nustatyti tam tikrą vertę induktyvumas naudojant analizės procesas tai per sunku. Mano klausimas yra toks: Ar kas nors žino, jei yra tam tikra programa, kuri pateikta apie induktyvumas vertę nustato geometrijos matmenų plokščių indukcinės automatiškai? Kas yra greičiausias būdas įgyvendinti plokščių Induktyvumo ritės, kurių iš anksto geometrija duotas induktyvumas vertė? Nemanau, kad įgyvendinant atsitiktinis struktūra HFSS ir pradeda imituoti išgauti L vertė būtų protingas požiūris ... Ačiū iš ADV ..

Sveiki, aš manau, kad yra kai kurie iš UCberkely programinę įrangą. (Atsiprašau, pamiršau vardą). Arba galite matyti Thomos Lee knyga cv [size = 2] [color = # 999.999] Parašytas po 2 minučių: [/color] [/size] Manau, kad programinės įrangos vardas yra ASITIC

Hi, I don, t manau, kad tai yra sunku tai daryti su HFSS. alternatyvos: ADS pagreitį. Ansoft dizaineris.

Nesate tikras, ar tai, ką jūsų kalbame apie, bet paprasta skaičiuoklė darys tai už jus. trumpuoju Nepilni yra XL = Zo (pėdsakų) * (* wavelenght Tan-in-laipsnius). Tai matematika yra gerai

Sveiki, ifelix: Į IE3DLibrary SpiralSyn iš Zelandija bus pasiekti tai, ko norite: Atsižvelgiant L vertės, SpiralSyn bus sintetinti iš spiralės matmenys. Tai lemia visą bangos EM modeliavimas variklis. Jūs galite suteikti jai pabandyti ( www.zeland.com ). Aš esu iš Zelandija. Linkėjimai.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back