Klausimas apie Pločio tarpas stabilumas

S

SPK

Guest
Sveiki visi
Nežinau, kaip imituoti ar Pločio tarpas grandinė yra stabili.Aš naudoju tokius kaip pav.Aš naudoju mažas žingsnis signalas V. Tada paleisti trumpalaikis pamatyti, ar produkcija yra stabili.Ar šis metodas teisė?Kodėl?Ar kas nors pasakys man, kaip imituoti ar BGR yra stabilus?
Aš dėkojame už atsakymą!
Thank you in advance!
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Yra bent du grįžtamojo ryšio ciklais, yra vienas teigiamas
ir dar vienas neigiamas.Ir jie kovoti su kiekviena
kitas.

Taip pat galite pabandyti pakopos įvesties, - įėjimo terminalas
ir Opamp ir tiekimo linijų (kažkas panašaus į CM etapas).

Hi gte582w,
Sakėte Mano priemonę yra teisinga, ir aš taip pat reikia įtraukti žingsnio signalas du įėjimai ir tiekimas.Bet kas sakė turiu AC modeliavimas, kurios nesu gerai.Esu nesusipratimas, kuris metodas yra teisus.
Ar kas nors paaiškinti?

reikia imituoti AC.Break ciklas apie amplifer pirkimo, padėkite kintamosios įėjimo signalą į stiprintuvą įėjimo, tuomet galite fazės skirtumo iš Q1 e

Hi pfd001,
Aš padariau kaip jūs sakėte.Bet pelnas yra neigiamas, fazės sumažėjo nuo 0 laipsnių.Nežinau kiek etapas skirtumas yra.Norėčiau užduoti kitą klausimą.Tu sakei, aš įdėti kintamosios srovės įvesties signalo ir neigiamas indėlį stiprintuvas.Ar galiu pateikti AC signalas teigiamas indėlis?

Jums bus panaudoti STB daryti AC patikrinti linijos pelnas ir fazių skirtumas
bet nepamirškite, AC yra mažo signalo, todėl norėčiau pasitikėti galiausiai
trumpalaikis, tai kodėl žingsnis žaliavų ir energijos tiekimo linijos yra privalomi.

Manau, kad jūs galite išbandyti jį papildant žingsnis energijos tiekimo ir tada ką nors trumpalaikis modeliavimas.

Ieškoti disertacija biuletenių skaičius edaboard.I mačiau knygą, kuri ilgam Atgal spręsti šias problemas.

SPK rašė:

Hi pfd001,

Aš padariau kaip jūs sakėte.
Bet pelnas yra neigiamas, fazės sumažėjo nuo 0 laipsnių.
Nežinau kiek etapas skirtumas yra.
Norėčiau užduoti kitą klausimą.
Tu sakei, aš įdėti kintamosios srovės įvesties signalo ir neigiamas indėlį stiprintuvas.
Ar galiu pateikti AC signalas teigiamas indėlis?

Ačiū už atsakymą!
Bet aš vis dar nežinau, kaip tai padaryti.
Aš apreciate jei kas nors gali man duoti dokumentų ar nuorodų apie jį.

Kaip aš žinau, aš padarysiu dvi simuliacijos apie stabilią problema BGR.
pirma duosiu setp galia ir daryti TRAN modeliavimo grandinę, jums rasti grandinės yra stabilus ar ne, ir oras gali veikti netinkamai.
Antra aš imsiuosi AC Signa dėl elektros suplly ir padaryti AC modeliavimas, gausite psrr ir pralaidumą BGR šiuos jums nuorodą.
SPK rašė:

Sveiki visi

Nežinau, kaip imituoti ar Pločio tarpas grandinė yra stabili.
Aš naudoju tokius kaip pav.
Aš naudoju mažas žingsnis signalas V. Tada paleisti trumpalaikis pamatyti, ar produkcija yra stabili.
Ar šis metodas teisė?
Kodėl?
Ar kas nors pasakys man, kaip imituoti ar BGR yra stabilus?

Aš dėkojame už atsakymą!

Thank you in advance!

galite kreiptis į Hurst popieriaus apie kilpa pelnas arba grįžti santykis modeliavimas.galite kreiptis į ook - <<the designer's vadovas prieskonių ir spectre>> taip pat

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back