Klausimas apie nužudė norma

Y

yonzzan

Guest
Jei mano visiškai skirtingas Opamp spec yra nužudė norma yra 20 V / USEC, ar tai reiškia, nužudė norma mano dizainas turi būti didesnis arba mažesnis už vertę?

Pavyzdžiui, jis nužudė norma 300 v / USEC mano dizainas atitinka spec?

Ačiū iš anksto.

Kitas klausimas, man reikia sukurti PFBK kad man Op Amp veikti.Tačiau, aš nežinau, kaip projektavimo.pvz srovė, vov, pločio ir ilgio grandinės.Manęs nebuvo rasta jokių knygų, kurios rodo, kaip projektavimo.Aš nekantriai laukiame Jūsų patarimų.

Nuoširdžiausi linkėjimai

nužudė norma kuriate turėtų būti didesnis nei spec.

kaip CMFB, rezistorių dalikliu ir diferencialinio stiprintuvo yra darbo, Jūs galite kreiptis į J. Baker 's knyga - CMOS Mixed-Signal Circuit Design

Specifikacijos esate projektavimo iki turėtų nurodyti kiekvieno parametro, kad ji yra didžiausia arba mažiausia leistina reikšmė.Paprastai didesnės nužudė kursai pageidautina.Tai yra, jeigu jos didina energijos nutekėjimui ir energijos nutekėjimas yra svarbus parametras, kuris turi būti mažesnis nei kai kurių apribojimų.

Užvesti dizainas mes minimalus Slew norma, kuri yra reikalinga.
Priklausomai nuo to mes nustatome, kad dabartinė vertė.
Tačiau remiantis kitų Specifikacijos kaip pralaidumo ir sklaidos galios šiuo metu reikalaujama, gali eiti.

Taigi, atsižvelgiant į dabartinę nužudė norma gali būti didesnis.(Tai anyways gero savo dizainą)

Linkėjimai
Sarfraz

išpūstas rašė:

Specifikacijos esate projektavimo iki turėtų nurodyti kiekvieno parametro, kad ji yra didžiausia arba mažiausia leistina reikšmė.
Paprastai didesnės nužudė kursai pageidautina.
Tai yra, jeigu jos didina energijos nutekėjimui ir energijos nutekėjimas yra svarbus parametras, kuris turi būti mažesnis nei kai kurių apribojimų.

Aukštos nužudė norma bus iš tikrųjų išvengti iškraipymų.Distortion ateina iš Atidaromas apribojimus, nes jūsų sinusinės bangos gali tapti trikampio nes Atidaromas.

Vienintelis apribojimas yra tai, kad energijos reikalavimai važiuoja gung-ho, jei norite didelio pasukimo.Taigi dabartinė prietaisai tampa didesnis kaip gerai.Šie parasitics didės netiesiškumą tik nedidelę įtaką.

yonzzan,

Nereikia imtis iš nužudė norma 300V/us stiprintuvą kai spec reikia 20 V / us.Išgerkite stiprintuvą, kuris apie 25 Sukant ~ 30 V / us.Tai pakaks.Aš tik galvoju apie kampe sąlygos.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back