[Klausimas] Apie manekeno ląstelių

J

jackson_peng

Guest
Esu visiškai supainioti su naudojimo manekeno ląstelių.

visi i know, kad
yra įtraukti aplink logikos ląstelių išvengti ofortas nesutapimui.

yra bet kuris kitas naudojimas?arba i am visi blogai?

ačiū

Afer išdėstymą, jei jums funkcija klaidą, galite nebus pakeisti rtl ir Pārtaisīt kaukes, galite pakeisti vielos kaukė nuorodą manekeno ląstelių pakeisti funkciją.Dummy ląstelių pagrindiniai naudojami P & R inžinierius.Parašytas po 4 minučių:Manekeno ląstelių naudojimą pakeisti funkciją po išdėstymą, Į mūsų projekto funkcija yra neteisingas, kurie prarado INV, ir mes turime keisti kaukes ir manekeno ląstelių remonto funkcijos.

taip, tai reiškia jis yra rezervuotas ECO.
ir tai taip pat reiškia daugiau manekeno geriau

Hi ..
Visų pirma yra skirtumas tarp manekeno ląstelių ir atleidimo.Dummy ląstelės yra papildomas, kad būtų išvengta bet SS (cheminė mechaninio poliravimo) variantus.Jeigu ir kai kurie viršija prie dizaino taisyklė User (pateikta fab) ten rasite tankis taisyklės metalo.Dummy ląstelės taip pat gali būti pridedamas siekiant patenkinti šių metalų taisykles.

Aš visiškai supainioti.
Aš girdėjau, metalo tankio reikalavimą.bet ne desity reikalavimas sklaidos srityje.

kurių vienas yra teisus?Ar yra kokia nors medžiaga iliustruoja šis naudojimas manekeno ląstelės?

anyway, thanks a lot

Pirma, Peng, Jūs teisus.Dummy ląstelės gali būti naudojamos siekiant išvengti ofortas nesutapimui.Tai labai naudojami analoginiai maketavimas.Kadangi analoginis maketavimas, masyvas panašūs įtaisai yra pageidautina dėl jos reguliarumą.Tačiau, prietaisai, į galvą ir pabaigos masyvo taikomos ofortas daugiau negu viduryje, kuri galėtų turėti įtakos parametrų prietaisas.Taigi, mes vietoje manekeno ląstelių iki galvos ir pasibaigus masyvo.Jie aukoti save apsaugoti prietaiso jūsų susirūpinimą.
Antra, manekeno ląstelės nereikia standartinių ląstelių, ir daugeliu atvejų jie nėra.Jie gali būti juostelėmis polies arba metalų.Kalbant apie metalus, jie yra naudojami gaminti plokščių SS.Hope this helps

Linkėjimai
ceyjey

Manekeno ląstelių yra didelis apibrėžimas.

Manekeno langelį ESD protection on IO, manekeno ląstelių užtikrinti p / g geležinkelių prisijungti.
Manekeno ląstelių susitikti metalo tankis, manekeno ląstelių geriausios laikrodis medis, manekeno ląstelių kaukėms nustatantis .......

mes naudojame manekeno ląstelių subalansuoti laikrodis medis apkrovos.jackson_peng rašė:

Esu visiškai supainioti su naudojimo manekeno ląstelių.visi i know, kad

yra įtraukti aplink logikos ląstelių išvengti ofortas nesutapimui.yra bet kuris kitas naudojimas?
arba i am visi blogai?ačiū

Kiek aš žinau:
Skaitmeninės: tai atsarginių elementų, ty nepanaudotų ląstelių pridėta prieš "P & R.
Jie naudojami, kai nauja "P & R, kad būtų pakeisti tik metalo sluoksniu, arba, jei FIB

Dėl analoginių išdėstymą: jie nepanaudoti struktūra naśladujące kritinė struktūra, siekiant pagerinti jos atitikimas (pvz., manekeno kondensatoriai šonuose kondensatorių masyvas)

Dėl lusto išdėstymas apdailos, kurie yra mažas plūduriuojančius stačiakampis (maždaug 10um2) papildomas gerinti aktyvios poli ir metalo sluoksnių tankis palengvinti CMP gamybos etapas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back