Klausimas apie maišytuvas įvesties lygius

O

obrien135

Guest
Ar tai svarbu, jei vietos osciliatorių amplitudžių dėl maišytuvas pirkimo (apie 9Vpp) yra didesnis nei nei IF kita maišytuvas pirkimo (apie 3Vpp)? Tai diodas žiedas moduliatorius.

Paprastai už maišytuvas yra optimalus LO vairuoti įtampa, kuri suteikia jums maža LO galimo nutekėjimo ne produkcija, šis lygis turėtų būti taikomas siekiant išvengti nepageidaujamų LO signalas. Šis lygis yra arba išdėstytos techninėje maišyklė arba jis matuojamas taikant kintamus LO amplitude.Because LO-RF izoliacija nėra begalinis ir niekas nenori matyti LO signalas išėjimo spektrą.

Jeigu LO yra daug didesnis nei IF, wouldn't you dar gauti RF išėjimo, kartu su LO dažnis? Su taikymo sritį sunku pasakyti, jei RF ten, bet I don't get nieko bendro tikslo imtuvas, kai aš perduoda, kai aš melodija bendrosios paskirties imtuvas RF dažnių (arba whatthe RF suppoed būti). IF ir LO dažnis yra Gerai.

RF įėjimą į diodas žiedas atveju dvigubo subalansuotą maišytuvas yra aplink-50dBm ir LO yra aplink 5dBm pagal pramonės šakos standartus.

Ką daryti, jei ji mexes IF (3MHz) ir LO (10MHz). būtų santykis vis dar te tas pats?

Įėjimo galios lygius poveikį imtuvo jautrumą, jeigu jūsų projektas yra optimizuotas už geriausią radijo ir-90dBm ir Lo-5dBm darys kaip LNA gali padidinti signalo, taip pat jei Gilbert Cell naudojamas konversijos įgyti net iki 20dB gali būti pasiekti.

Su 3Vpp JEI signalas ir 10Vpp LO kreipėsi į maišytuvą žaliavas, kokios amplitudės skirtumas dažnio galiu tikėtis pamatyti maišytuvas produkciją? JEI = 3MHz, LO = 10MHz. A maišiklį diagrama žemiau. [Url = http://images.elektroda.net/89_1301300708.gif]
89_1301300708_thumb.gif
[/url]

Šis atsakymas priklauso nuo diodo parametras, įrašykite hibridų naudojamas jei GHz, nuostoliai panašūs įterpties nuostoliai ir fazinį triukšmą, simbolis.

Gaunu 3MHz ne maišytuvas pirkimo nors ji yra šiek tiek Pogmatwany iki 10MHz. Ir 10MHz būna pilna jėga. Maišyklė laidų atrodo gerai vizualiai. Mano ohmmeter į dėl Fritz. Bet aš negaunu 7MHz out. Ji skirta 40M siųstuvas.

Mažai Pogmatwany priežastis blogas uosto izoliaciją. Turiu klausi turėjo Jūs panaudojote diodas už 10MHz operacija?

Pernelyg stiprus JEI gali sukelti daug Spurs ir harmonikos.

Aš naudokite diodas moduliatorius už 10MHz. Kas sukelia prastos uosto izoliacijos? Kas uostų do you mean

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Pranešimas Parašytas at 21:49 ---------- Ankstesnė žinutė buvo 21?: 24 ---------- </span></span>
aš paėmė daugiau atsargūs matavimus ir nustatė, kad 3MHz praradimas yra ant filtro išėjimo (tik prieš maišytuvas). Filtras turi teisę komponentai aš rodys jo nuotrauką. <a href=\

Ar tai turi kažką bendro su naudojant atsiejimo kondensatoriai pasiūlos smeigtukai iš op amp mikroschema? Tai ne kitoje vietoje, todėl aš negaliu patikrinti dabar, kad aš nesu įsitikinęs, jei aš tam, ar ne.

Paprastai Opamp maitinimo turėjo Tan Kondensatorius 10uF bent ir kitų kondensatoriai. Ar jūs naudojate Opamp į amplifie signalas? Jūs galite imituoti patikrinti poveikį.

Ačiū. Ji vienybės prieaugį perduoti juostoje. Pasistengsiu kondensatoriai. Paprastai nebūtų jie menkina triukšmo ar padirbtos svyravimai, bet tai beveik neturės įtakos, kaip gerai ji eina dažnių passband?

aš naudoti diodas moduliatorius už 10MHz. Kas sukelia prastos uosto izoliacijos? Kas uostų Jūs turite galvoje? [Color = "Silver"] LO IF RF IF ir LO RF yra uostų, kuriuose turi būti izoliuota. Dvivietis subalansuotas diodas maišytuvai tokiems tikslams idealus. Teikia maždaug 20 dB, atskirai.

Aš mačiau ne grandinė šiandien. Ji neturi atsiejimo kondensatoriai, ir aš spręsti, kad taip pat, bet aš bandau išsiaiškinti, kodėl aš prarasti dažnai, kad ji turėtų praeiti nors lemiančių komponentų passband dažniai yra teisingi. Vienintelis kitas dalykas, kad aš galiu pamatyti, kad gali būti problema, kad aš ne naudoti sukabinimo kondensatorius tarp filtro išėjimo ir iš diodas maišytuvas transformatoriaus pirmin. Ar, kad pagrindinis (DC trumpai) pasekmė yra op amp poslinkis į blogą kelią? Žemiau yra nuoroda į grandinės schema nuotrauką. http://i279.photobucket.com/albums/kk130/obrien135/pictureforedaboard.jpg

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back