klausimas apie LDO stabilumą, reikia Jūsų pagalbos!

C

colinwang

Guest
Hello everyone,
Aš suprojektuoti tradicinės LDO.Ir pridūrė Parasitic rezistorių ir induktoriaus susijusios viela ir trinkelėmis.Vertės iš jų yra maždaug 200mOhm ir 1nH.Kintamosios srovės modeliavimas rodo kilpa stalbe ir aš taip pat atliko stb analizė pagal kelios apkrovos sąlygomis ir fazės skirtumas yra aukščiau 70deg.Bet kai aš pereinamųjų modeliavimo grandinę, problemos atsitiko.Po grandinės pradeda veikti, ir pasikeitė srovės ir išėjimo pradėjo oscillation.Dėl svyravimų dažnis yra maždaug 8MHz ir tai reguliariai.Kilpos Juostos plotis yra apie kelių kHz dažniu.Aš naudoju konservatorius tikslumą 10ns maxstep.Jei pakeisti maxstep į 20ns,
rozdarcia išnyko.Žinau, kad mažesnis žingsnis,
tuo tiksliau bus rezultatas.
Bet kodėl ciklo analizė rodo, grandine yra stabili, tačiau mano Oscillation pereinamųjų modeliavimas?Ar tai pasakyti fazės skirtumas yra būtina, bet ne sufficinet ir stabilumo?Arba yra keletas kitų priežasčių?Need your help!
Aš kintamosios srovės modeliavimas naudojant didelį induktoriaus į grįžtamojo ryšio ir milžinišką kondensatorių į keletą kintamosios srovės signalą į teigiamą mazgas iš op.ir aš su stb analizė išleidimą kintamosios srovės šaltinio į grįžtamojo ryšio.
Pereinamųjų modeliavimas, kad po LDO pradėjo, apkrovos dabartinis modelis 20mA į 1us.
Need your help!Linkėjimai,
Colin

Pereinamojo analizė gali skirtis nuo ac analizę, kaip trumpalaikis analizė gali paleisti į didelio signalo atvejais, kurie nėra įtraukti į ak.

Tačiau šiuo atveju gali būti algoritmas problema, bet ne realią oscillation.

Labai tau ačiū.
Kaip užtikrinti stabilumo didelis signalas trumpalaikis?
Aš naudoju įrankių panaudojimo būdą.Kokį metodą reikėtų naudoti?

Linkėjimai,
Colin

colinwang rašė:

Labai tau ačiū.

Kaip užtikrinti stabilumo didelis signalas trumpalaikis?

Aš naudoju įrankių panaudojimo būdą.
Kokį metodą reikėtų naudoti?Linkėjimai,

Colin

colinwang rašė:

Hello everyone,

Aš suprojektuoti tradicinės LDO.
Ir pridūrė Parasitic rezistorių ir induktoriaus susijusios viela ir trinkelėmis.
Vertės iš jų yra maždaug 200mOhm ir 1nH.
Kintamosios srovės modeliavimas rodo kilpa stalbe ir aš taip pat atliko stb analizė pagal kelios apkrovos sąlygomis ir fazės skirtumas yra aukščiau 70deg.
Bet kai aš pereinamųjų modeliavimo grandinę, problemos atsitiko.
Po grandinės pradeda veikti, ir pasikeitė srovės ir išėjimo pradėjo oscillation.
Dėl svyravimų dažnis yra maždaug 8MHz ir tai reguliariai.
Kilpos Juostos plotis yra apie keletą kHz

Ačiū visiems labai!
Tikrai, jei aš pašalino Parasitic induktoriaus ir rezistorių,
rozdarcia išnyko.Bet aš tik pridėti vieną 1nH induktoriaus ir 0.2Ohm rezistorius į įvedimo maitinimo įtampa ir LDO produkciją mazgas.Kur galima kita kilpa galima būti?Ačiū!

Linkėjimai,
Colin

colinwang rašė:

Bet aš tik pridėti vieną 1nH induktoriaus ir 0.2Ohm rezistorius į įvedimo maitinimo įtampa ir LDO produkciją mazgas.

ideali įtampos šaltinis -> 1nH induktoriaus -> 0.2Ohm rezistorius -> VDD nuo grandinės

node.

1.) Jūsų paskutinio atsakymo į 2:42 turite minėjo, kad vienas iš parazitiniai elementai buvo prijungtas prie LDO produkciją
mazgas.
2.) Kuris šaltinis tiekia Opamp?Tai galėtų sudaryti paslėptą linijos.Pabandykite su / be naudojimą.

LDO_Output -> 0.2Ohm rezistorius -> 1nH induktoriaus -> Nekilnojamasis rezultatas
Aš tiesiog naudoti juos modelio bloknotu ir spartų vielos Parasitic trumpai.

Visa grandinė naudoja tą patį energijos tiekimas, įskaitant Opamp: ideali įtampos šaltinis -> induktoriaus -> rezistorius -> grandinę

Jeigu aš ištrinti parasitc,
rozdarcia dingsta.

Ačiū!

Bandydami įsitikinkite DC operatiing Jums nustatyti paleidus AC analizė yra ta pati kaip ir trumpalaikis analizė.

Taip, DC veikimo taškas dešinėje.
Kuo mane trikdo tai, kad be parazitinės prietaisai, grandine veikia labai gerai.Net jei ir pridėti 1.5nH induktoriaus su elektros linija,
rezultatas pradeda vibruoti.Naudoti konservatyvius tikslumą 1ns maxstep.Jei aš 10ns maxstep,
rozdarcia nebus matomas.
Paprastai mažesnis žingsnis,
tuo tiksliau bus rezultatas.Bet kokia maža yra priimtinas?Ar yra kas nors, susijusių su treniruokliu?
Tikrai supainioti.
Kiekvienas atsakymas vertinamas.

Linkėjimai,
Colin

colinwang rašė:Kuo mane trikdo tai, kad be parazitinės prietaisai, grandine veikia labai gerai.
.......
Ar yra kas nors, susijusių su treniruokliu?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back