klausimas apie knygą dėl CMOS dabartinis nuorodos

T

twiieeet

Guest
Labas,

Bandau dizainas CMOS dabartinis nuoroda.Radau šias knyga:
Visi CMOS temperatūra, Supply Voltage and Process Nepriklausomų Dabartinis Nuoroda
Wang Yi * Jis Lenain Yan Xiaolang

Į pirmą puslapį, dešinėje stulpelyje, rašytojas aiškina, M10-M12 formų Atsiliepimai filialas.Nuo dabartinio Nuorodos Aš studijavau iki dabar, norėčiau tikėtis, kad M7 vartai turi būti prijungtas prie P3 nutekėjimo už uždaryti linijos.Aš nesuprantu, kaip atsiliepimai dirba su M10-M12.

Autorius nurodo kitą jo knygą, kuri buvo paskelbta Kinijos leidinys puslaidininkiai:
Wang Yi, Jis Le vienija, Jonas Xiaolang, 30nA temperatūros nepriklausomas CMOS dabartinės ir jos taikymas LDO, kinų leidinys puslaidininkiai.2006, 27 (9): 1657-1662.

Deja, man nepavyko gauti šią knygą, ir aš bijau, kad man būtų tik sužinoti, kad viskas parašyta kinų kalba, kurios aš negaliu skaityti.

Ar kas nors čia suprasti, kad grandinė?Jei taip, prašome paaiškinti man ...

Jei turite pirmas straipsnis, tada pridėkite tai, kad mes galėtume pamatyti grandinė ir paaiškinti atsiliepimą

keoiuser rašė:

Jei turite pirmas straipsnis, tada pridėkite tai, kad mes galėtume pamatyti grandinė ir paaiškinti atsiliepimą

kaip tu sakai, M7 vartai turėtų connet-M3's drain.but tai padaryti connet, ji per M10 vartai į šaltinį, I think it's atsiliepimus į straipsnį
T1 į pridėti vaizdas pačiam naudojimui
[/ img]
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back