A
Amnon
Guest
Hi all,
Į šį straipsnį 5GHz WLAN imtuvu buvo įgyvendintas kartu su tokiais parametrais (paskutinis puslapis):
IIP3 =- 2dBm
LNA Gain = 18dBm
o straipsnyje minima, kad imtuvas gali remti blokatoriai iki-11dBm.
leisti manyti, kad mes su-20dBm blokavimas tada:
PIM3, block = Pout, blokas - 2 * (IIP3 - pin, block) =-2dBm - 2 * (-2 20) =-38dBm.
(Pout, blokas - PIM3, block = 36dB)
taip IM3 dėl blokavimo yra dydžio-38dBm.
Jei įėjimo signalas yra ne jautrumas pasakyti-60dBm.
Tada -> Pout = Pin G =-60dBm = 18dB-42dBm.
taip IM3 dėl blokavimo yra didesnis!ne 4dB tada norimą galia.
Kaip jis gali būti?Kaip veikia straipsnis pateisina save, kad ji remia Hiperlan2 ir 802,11?!
kiek aš žinau, blokavimą signalas atmetimas yra svarbiausi ir jautrumas regione, kur signalas gali būti silpnas ir langų gali būti toks stiprus (40dB didesnis tada signalo), kad IM3 dėl blokavimo yra didesnis tada norimas galingumas .
Aš appriciate savo atsakymą ir ačiū iš anksto.
Į šį straipsnį 5GHz WLAN imtuvu buvo įgyvendintas kartu su tokiais parametrais (paskutinis puslapis):
IIP3 =- 2dBm
LNA Gain = 18dBm
o straipsnyje minima, kad imtuvas gali remti blokatoriai iki-11dBm.
leisti manyti, kad mes su-20dBm blokavimas tada:
PIM3, block = Pout, blokas - 2 * (IIP3 - pin, block) =-2dBm - 2 * (-2 20) =-38dBm.
(Pout, blokas - PIM3, block = 36dB)
taip IM3 dėl blokavimo yra dydžio-38dBm.
Jei įėjimo signalas yra ne jautrumas pasakyti-60dBm.
Tada -> Pout = Pin G =-60dBm = 18dB-42dBm.
taip IM3 dėl blokavimo yra didesnis!ne 4dB tada norimą galia.
Kaip jis gali būti?Kaip veikia straipsnis pateisina save, kad ji remia Hiperlan2 ir 802,11?!
kiek aš žinau, blokavimą signalas atmetimas yra svarbiausi ir jautrumas regione, kur signalas gali būti silpnas ir langų gali būti toks stiprus (40dB didesnis tada signalo), kad IM3 dėl blokavimo yra didesnis tada norimas galingumas .
Aš appriciate savo atsakymą ir ačiū iš anksto.