klausimas apie judesio kontrolės cnc.

A

avr_micro

Guest
Hello.I pradėjo mokytis apie cnc ir i kai kurias questions.please man padėti.
1-kokie varikliai mes turėtume naudoti cnc (judėti į abi puses, kaip antai x, y, z).
2-jei mes naudojame Stepper motorinių ir jei norime pereiti nuo (x = 2 & y = 2) (x = 10 & y = 5), kaip mes galime atlikti šį darbą, nes skirtumas x 8 žingsnis ir skirtumas y 3 žingsnis, tačiau mes žinome divition šios dvi vertė yra ne fizinis numeris (2,666666). kaip gali Stepper # 1 etapas 2.666666 žingsnis (o mes žinome, yra Stepper galima ištisus 1, 2 arba ... ne 2,66666 etapas) .
3-Jei norime naudoti dc motorinių vietoj Stepper variklis, kaip mes galime nutraukti jį tinkamu laiku iš karto.
4-Kaip mes galime gauti reakciją Varikliai (pavyzdyje kai perdavimo komandų motorinių (pavyzdžiui Stepper ar kiti varikliai), kaip mes galime išsiaiškinti, ji apvalinama 1step).
Galiausiai, jei kas nors turi gerą pdf apie motorinių vairavimo ir cnc sistemų prašome įkelkite jį.
dovanokite mano blogas anglų.

Viena iš problemų su atsiliepimą požiūris yra nonlinearity ir histerezės dalyvauja mechaninio dalis.Net labai maži kiekiai, kurie bus sukelti stabilumo problemų kontrolės sistemą.

Į Stepper motorinių požiūris galite Sulėtins diską taip, kad didinant judesio yra mažesni negu nurodyta specifikacijoje paviršiaus šiurkštumas.Taip pat yra galimybė microstepping varikliai ir prabangiau rezoliucijos.

1-Kaip aš galiu kontroliuoti servosekos motor.if kiltų grandinės siųskite.
2-kiek resulation galima rasti nuo servo motorinių?
3-Ar Jūs užbaigti projektą cnc (įskaitant ir servo varikliu)?

Ar esate susipažinę su kodavimo ir greičio kontrolės?

Koduojančių jums kontroliuoti padėtį variklio kryptį, tokiu būdu jūs galite žinoti, kiek ašis turi pasukti ir jūs galite kontroliuoti padėtį variklio ašies jei apskaičiuoti kiek posūkio norite ....greičio kontrolė, kaip PWM kontroliuoti greitį variklio ašies, derinant šį dviem būdais, grįžtamojo ryšio iš kodera ir kontroliuoti greitį su PWM galite gauti pakankamai gerai kontroliuoti motorinių su gera pressicion kurios priklauso nuo pressicion dėl kodavimo naudoti.

Manau į CNC & Robotų, Siekiant nustatyti pozicijos grupė / Pagalba mes galime naudoti Resolvers.
Resolvers turėti mažą kainą, labai ekonominius ir geras tikslumas.

Ačiū.

Jei norite padaryti šiek tiek cnc mašina galite naudoti Stepper variklis, bet tik Dies beacause šios motorinių yra didesni sukimo momentas.Jūs turite įterpti nepadidinimas kodera pasukti prietaisai becase, kad yra vienintelis būdas pripažinti klaidą iniciatyva.
Naudojant Stepper motorinių daugiau Gyvai būdas sukurti cnc mašina, bet tik maža apkrova ir mažas svoris mašina.Galite naudoti įrankių langas padalintas veiksmus.Tokiu būdu gauti daugiau sukimo momento, bet jūs incrise max.greitis darbo.Prašome specifide kokios cnc tikrai norite sukurti ir kaip ir jums padės su kita informacija.
Aš kai kurių projektų savo pareigas, ir jei jūs turite kokių klausimų ar idėją, prašome susisiekti su manimi į mano laišką
babara (at) net.hr

avr_micro rašė:

1-Kaip aš galiu kontroliuoti servosekos motor.if kiltų grandinės siųskite.

2-kiek resulation galima rasti nuo servo motorinių?

3-Ar Jūs užbaigti projektą cnc (įskaitant ir servo varikliu)?

uhrm ..Jūsų garso exacully patiko man apie metus.Aš sužinojau, kad bus galima įsigyti nebrangių valdytojas kortelės (3 krypčiai = ~ 140 $ už xylotex lenta) ir reikia padaryti su juo ..Tada parsisiųsti / įsigyti programinę įrangą, kuri bus dirbti su juo OOB.

Tai yra paprasčiausias būdas (bet galbūt najtanszych) ..Jei šis projektas yra tik įdomus, galite nusipirkti Stepper motorinių valdytojas lustai off jameco ar kitų svetainių, tada jūs turite Kablys juos iki UC juos kontroliuoti ..

Kai unipoliniai varikliai gali eiti į priekį / grįžtamuosius (priklauso nuo to, kiek laidų jie).

galbūt norėsite užsiregistruoti xylotex's usergroup Yahoo ir užduoti savo klausimus ten ...jie labai greitai.

Hope that helps kelias

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back