klausimas apie IIP3 ir P1-dB maišytuvas

T

tangqin55

Guest
žinome IM3 produktai turėtų kilti su 3 šlaito kiekvieno įėjimo galia padidės, ir IIp3 ≈ P1dB 10, bet kai grandines neturi elgtis taip.Kadangi vienas maišytuvas zaprojektowałem P1dB yra apie 6 dBm su RF 432MHz dažnio ir IF signalo 36MHz, bet kai aš imituoti IIP3, rezultatas yra mažesnis už 0, o nuolydis yra ne mažesnis kaip 3.Pirmiausia aš guassed priežastis yra aprėptį, bet kai aš išplėsti aprėptį, rezultatas nesiskyrė Dabar aš confussed šio.
pasakykite man, koks grandines tai, kaip ši?ir galimas priežastis ir šiuo atveju?
Paskutinį kartą redagavo tangqin55 m. balandis 13, 2007 2:12; Redaguota 1 kartą iš viso

Pirma tai maišytuvas, ne stiprintuvą, vottera serija neatsižvelgiama LO signalą į ....ir theoratical math derinimas yra pati supaprastintą modelį, atsižvelgiant į stiprintuvą, jūs nežinote, jei a1 ir a2 a3 pakeisti įėjimo galios lygis ....
pagaliau jus gal Exame savo mixer, kuris ismixed, su kuriuo mes turime Lieknas maišytuvas tik siūlyti stipriausių dažnio indeksas, išskyrus F1-F2, kad niekas nežino, jei ji yra jūsų carefulless dizainas padaryti savo dizainą pasiūlyti šią produkciją, ypač stiprus nei ką manote, kaip Baseband signalas P1dB

thank u už jūsų atsakymą!Manau, kad mano dizainas yra paprastas.skaičius yra uždaras.jei W / L santykis yra tinkamas, tai atsiliepimus gali padaryti didelės tiesiškumas, bet po imituoti, P1dB ≈ 6dbm, Mętnie, IIP3 ≈-9dbm.

Aš negaliu suprasti, kodėl niekas neturi Mad naudoti šią atsiliepimų natūra iki šiol?Manau, kad šis metodas yra geresnis nei degeneraciją naudojant resisitor.pat I cant understand Why IIP3 yra toks mažas.

ekspertų, jei ir žino, gali ir duoti man paaiškinti?
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back