Klausimas apie garso stiprintuvas

M

Mac7978

Guest
Sveiki visi,

Ar kas nors paaiškinti man, kodėl įėjimo varža iš garso stiprintuvas yra labai didelės?Ar dėl dabartinės taupyti?

Be to, turiu 2 laidų dvejopą režimą garsiakalbis su Diferencialinė impeance 32 Ohm, ir ji bus vairuojant garso stiprintuvas su išėjimo Diferencialinė varža 8 ohm.Mano klausimas yra tai, kaip aš galiu padaryti derinant juos, siekiant padidinti našumą.

Thx

1.didelės varžos yra norint gauti signalo be slopinimo.mano UR šaltinio išėjimo varža ZS, ir UR MVP yra Lt, įtampa U gauna iš Vo = Vs * Lt / (ZL Zs).Aukštojo ZL, tuo didesnė įtampa U gauti.taip SNR taip pat kils.Tai ne dabartinis taupymas.
2.gal ir reikia derinti tranformer už varža

Įėjimo varža paskutinės stadijos yra apie 22kΩ prie 47kΩ.Idėja nėra perkrauti stiprintuvu ir sumažinti signalą.Preamplifier pirkimo varžą yra skirtingos kiekvienai aux tipo signalo MC, MM, mike, juostos, derintuvo ir.
Pabaigos stiprintuvai turi labai mažai produkcijos varžą ir kurie turėtų būti įtampos šaltinių.Nr varžos atitikimo yra būtinas.
Stiprintuvai nurodė varžą vardinės galios.
Problema yra, jei garsiakalbiai turi skirtingus varža negu varžą, nurodytus stiprintuvas.Taigi jums gali perkrauti stiprintuvo, jei garsiakalbis yra mažesnės varžos, kaip nurodyta, arba jūs gausite mažiau energijos, jei garsiakalbiai yra didesnė varža, kaip nurodyta.
Jums gali tekti naudoti transformatorius, kad atitiktų kalba varža iki norminės vienas.

Jūsų stiprintuvu neturi 8Ω išėjimo varža, bet ne 8Ω įkelti jį pristato vardinę galią.

Jei jūsų produkcijos etape diskai 32Ω varža, gausite tansistor masto mos pagal įgaliojimus, kurie būtų delivered.So dėl tos pačios priežasties, galite masto savo specefications!Beje, aš taip pat noriu žinoti, jei etape masto produkcija nusprendė, (Esu tikras, kad skalė yra labai didelė), kaip kontroliuoti produkcijos etape tranzistoriai, kad ji teikia mažas dabartinės, o jis neveikia !

Labas visiems,
kas nors žino gerą ebook apie Audio Power Amplifier?
Man reikia formules ebook su projekto Audio Power Amplifier nuo nulio.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back