klausimas apie FDTD

K

Kezman

Guest
hi everyone

Aš mokausi FDTD now.But aš turiu kai kurių problemų, apie it.For pvz., paaiškinimai Yee tinklų books.It sako per alternational iteracijų ir elektrinio lauko ir magnetinio lauko laiko ašį, galima gauti elektromagnetiniu results.However, aš negali suprasti, kaip gauti pradinių reikšmių elektromagnetinių kuris naudojamas alternational iterations.Please duoti man patarimų ar padeda, Thanks !!!!!

Firma Asus zaprezentowała swoją autorską odmianę przeznaczonego dla segmentu low-end GeForce'a GT 520 od Nvidia. Podobnie jak w wersji referencyjnej mamy tutaj...

Read more...

Labas!
Pradinių verčių em laukas yra nulinis excpet tuo kodą (kai vertė yra nustatoma pagal sužadinimas).
Ir tada, alternational iteracijų pradėti.

Dėkojame Fuga! Ar turite kodai (MATLAB) arba
informacija, kuri yra apie šaltinio sužadinimo? Duokite man some.Thanks!

Jūs galite kreiptis į nuorodą:

http://www.mathworks.com/matlabcentral/fileexchange/loadCategory.do
Paieška: fdtd

kad nuoroda yra kodo programinė įranga MATLAB.

Čia galite rasti keletą paprastų FDTD kodas MATLAB.
h ** p: / / www.elmagn.chalmers.se/courses/CEM/examples/

Mėgautis!

Dėkojame Fuga!
Dabar aš turiu kitą problem.I buvo išbandė 1D pvz matlab.However, mes nustatėme, kad Gaussian Pulsas iškraipė kai EM perdavimo.Ypač Gaussian Impulso plotis yra siauras, relatively.Which klaidos priežastis šio reiškinio? Skaičiaus, siauras plotis Gaussian Pulsas arba kai kurie kiti? Thanks!

Kezman rašė:

Dėkojame Fuga!

Dabar aš turiu kitą problem.I buvo išbandė 1D pvz matlab.However, mes nustatėme, kad Gaussian Pulsas iškraipė kai EM perdavimo.
Ypač Gaussian Impulso plotis yra siauras, relatively.Which klaidos priežastis šio reiškinio? Skaičiaus, siauras plotis Gaussian Pulsas arba kai kurie kiti? Thanks!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back