Klausimas apie FCC part15.247

K

katykaty03

Guest
Dear all, turiu produktą, naudojant DSSS. Jei atitinka part15.247 FCC. Tačiau galiu suprasti ne vieną pareiškimą. Jūs Pls help? 15,247 dalis (2) --- citata - (2) sistemos, naudojant skaitmeninio moduliavimo būdus gali veikti 902 - 928 MHz, 2400 - 2483,5 MHz ir 5725 - 5850 MHz juostas. Mažiausiai 6 dB juostos plotis turi būti ne mažiau kaip 500KHz "kHz - citata - aš negaliu suprasti" mažiausiai 6 dB juostos plotis turi būti bent 500KHz "Pagal šį pareiškimą, rezultatas yra visada" pass ", nes? dažnių juostos plotis gali būti begalinis, bet RBW nustatymus?, kad "minimalus" turėtų būti "didžiausias"? Manau, kad bandymas turėtų būti kaip parodyta paveikslėlyje. aš teisus?

Na, tai yra plisti problema. FCC nori įsitikinkite, kad jūsų kodas yra pakankamai efektyvus, skleisti energiją, pakankamai toli, kad jūsų perdavimo mažiau tikėtina, kad uogiene kas nors. Pavyzdžiui, jei jūs turėjote daug unmodulated vežėjas nuotėkio, 6 dB Bandwidth būtų labai siauras, ir jums nepavyksta bandymas. Taigi, pradėdami savo perdavimo, jums atrodo spektro analizatoriaus ekrane, didžiausia žymeklį ant aukščiausios (turėtų būti centrą) 6 dB taškai ir įsitikinkite, kad jie bent + / - 250 KHz iš kanalo centre. Aš nežinau, ką RBW ir vbw. Gal galite ieškoti kai kurių kitų panašių sistemų FCC svetainėje FCC bandymų ataskaitas. Jūs turite žinoti, FCC ID numeris konkurento dalis apačioje, kad ieškoti bandymų ataskaitos. I bet jūs rasite vieną iš jų, kad informaciją tiksliai, kaip padaryti, kad testus.

Licencijos ISM juostų plitimo spektro technologija (FHSS, DSSS ir OFDM) siekiama užtikrinti jų sambūvį kelių sistemų. Aukščiau yra FCC specifikacija gauti norimą aplinką. -Sidd

Sutinku su biff44 savo pastabas. Tai atrodo FCC sako, kad jūsų duomenų srautą turi būti ne siauresnė nei 500 MHz (-6 dB) taškų. Jie bando įsitikinti, kad jūs išplito plačiau nei 500 MHz.

Manau, kad taip. bet aš esu labai supainiotas žodis "minimalius". Manau, jie turėtų pašalinti šį žodį

Sveiki, Jūs turite minimalus 500KHz suteikta DSSS signalą 6dB BW (maksimalus gali būti begalinis). Reikia matuoti 6dB BW spektro analizatorius nustatymas RBW = 100kHz (VBW = Auto). Taip pat maksimalus perduoda galios spektrinis tankis = 8dBm/3KHz (matuojamas spektro analizatorius su RBW = 3KHz ir "Sweep Time = Patikros / RBW s). Norėdami sukurti DSSS signalas, jūs netgi galite naudoti paprastą laikrodžio signalo plitimui, jei atitinka 6dB BW> = 500KHz, PSD = 8dBm/3KHz ir tyčinis radiatoriaus didžiausios smailės išėjimo galia neturi viršyti 1 vatas (su antena Pelnas net iki = 6dBi kuri suteikia 36dBm eirp). patikrinimas:

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back