Klausimas apie cmos10lpe biblioteka

J

jerryjog

Guest
Guys,

Aš šiuo metu veikia Cadence (IC6.1) po linux ir aš atsisiųsti šią cmos10lpe biblioteką iš MOSIS.Į technologijų biblioteką aš negaliu rasti jokių metalinių kontaktų.Ar tai reiškia, kad biblioteka yra neišsami ar nauja versija Cadence saugo VIaS ir skiriasi nuo senos versijos?Visi patarimai bus labai dėkingi.

Linkėjimai

Jerry

Jei esate MOSIS klientas, patikrinkite,
ar ne http://tech.groups.yahoo.com/group/MOSIS_Users_Group/ arba el support@mosis.com

Jums sukurti biblioteką, naudojant IBM_PDK> Biblioteka> sukurk ir tada priskirti jį prie techfile ir pasirinkti Metalizacja pasirinkimas?Ar reiškia, kad VIaS yra Jūsų LSW?

Taip, aš sukūriau savo biblioteką būdu paminėti.Į LSW lange aš galiu pamatyti visus per sluoksniai, bet negaliu rasti bet per ląstelių technologijos bibliotekoje.Man įdomu, jei yra nors skiriasi linux Takt iš unix Pažanga, kurią aš naudoju per labai ilgą laiką.

Aš nesu susipažinęs su IC6 (I'm
using cmos8rf, kuri tik papildoma parama IC6, bet aš ne jungiklis dar), bet IC5 paspausdami "o" bus, kad "Add Contact" lange.Tai jei jūs naudojate CDS bindkeys aš nežinau, jei jos sutampa su IBM bindkeys.

Aš esu girdėjusi, kad naujos IC6.x Takt neturi pcells už VIaS į technologijų biblioteką.Problema šiuo metu yra: aš galiu sukurti per į išdėstymas naudojant Kurti -> Via funkcija, bet kai aš kalibruoja KDR arba LVS, kad VIaS nėra pripažįstami.Ar yra kas nors man reikia sukonfigūruoti, kad kalibruoja, kad ji pripažįsta visus VIaS?Ačiū

Jerry

Jūs bandė išgauti nepaisant šių perspėjimų?Aš nežinau, kuri priemonė, jums išrašo su 10lpe, tačiau 8rf mes naudojame Cadence QRC ir jums reikia tik vykdyti sėkmingą Assura LVS.Į netlists nereikia suderinti, siekiant išgauti.

I'm using xstream importuoti / eksportuoti išdėstymo,
šis procesas negali būti baigtas su įspėjimu.Manau, reikia nustatyti keletą "Via žemėlapis Failas" ir "Stream-Out Options" lange.Kiekvienas turi kokią nors idėją, kas, kad failas yra?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back