Klausimas apie ciklo analizė padidinti konverteris (MUT)

B

boxxang

Guest
Sveiki. Visiems. Aš esu projektavimas dabartinį režimą padidinti konverteris. Įėjimo įtampa nuo 1,5 iki 2V ir produkcija yra 3v fiksuoto. ir perjungimo dažnis 1MHz ir apkrovos srovė 200mA. Leidžiama naudoti laive yra tik 3 išorinių komponentų. Taigi, galiu naudoti induktoriaus (2.2uH) Įėjimo kondensatorius (2.2uF), išėjimo kondensatorius (2.2uF) ir negali pakeisti išorinių komponentų vertė. Projektavimo padidinti konverteris, aš mokausi apie perdavimo fuction padidinti konverteris. Supratau, knygos, kad dabartinis režimas yra labiau stabili nei įtampos režimu, nes dabartinis režimas didelių slopinimo faktorius perdavimo funkcija vieną polių sistema. (471 puslapis Pagrindinių Galios elektronika) Taigi, supratau, iš esmės Kokybės faktorius (Q) dabartinio režimo perjungimo reguliatoriaus perdavimo funkcija yra labai maža. Bet, Jei aš caculate padidinti konverteris Q (kaip specifikacijos jau minėjau aukščiau), Jis yra ne mažas. (Aš lygtis knygoje, 470 pagrindinių, ---) yra apie 1,86, todėl atrodo kvadratinis polių sistema. Jei yra visiems, kurie man pasakyti, kodėl ši situacija atsirado, atsakykite į mano temą. (Įdomu, jei yra, kaip aš galiu sumažinti reikšmę q) ir šiais atvejais, leiskite man žinoti, kaip aš gali kompensuoti šias sistemą. ačiū iš anksto.

Manau, šios lygtys ŠKM operacijos. Ar jūs tikrai esate pagal ŠKM vietoje DCM?

Taip, žinoma. Norėčiau konverteris veikia ŠKM ne, kurių sudėtyje yra DCM,.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back