Klausimas apie c modelio patikrinimas.

F

faye_hongdou

Guest
I'a naujesnių į ASIC dizainas, ir neturi exprience tai daryti projektą.Aš girdėjau, kad kažkas daro funkcinė patikra naudojant C modelis.Ar kas nors pasakykite man, kaip tai daroma?Ir kas yra tinkamas priemones tai padaryti, jei aš naudoju Linux.

Ir prašau pasakykite man, kas yra geriausia patekti į savo pirmąjį projektą?

Mano

mes padarysime funkcinė patikra už bet kokį dizainą, naudojant testbenches, kurie rašomi DTL.galime modelis pats programavimo kalbas kaip C, ir yra prijungtas prie konstrukcija naudojant Plis.

įgyvendinti savo systemtasks Plis naudojami.Šių systemtasks gali būti C.

Jei naudojate vcs (7 ir daugiau?), Galite naudoti directC sąsaja.Tai panašu į Plis - galite skambinti C funkcijas verilog.Bet jei jūsų C kodas, turi būti nešiojamas įvairių treniruoklių tada PLI geriau manau kaip directC palaiko tik Aprašymas.

naujausią modelis SIM turi capabilty od tiesiogiai c

Manau, kad PLI yra geriau c modelį, ir pli gali būti naudojami būti nc, VCS ar someother verilog įrankiai

Sveiki,
Manau, kad C modelius daugiausia naudoja ištirti sistemos pertvaros arba algoritmas analizė.Taigi logika pertvaros gali būti įgyvendinami remiantis C modelis tirti.

C modeliai taip pat gali būti naudojama sugeneruoti duomenys failas, kuris gali būti perskaitytas jums DTL behaviroal testbench šerti paskata savo RTL moduliai.

Gali jums padėti!

Thomson

Hi faye_hongdou,

Mes naudojame C modelis skaitomas aukso žaliavos, generuoti aukso rezultatų.

Ir skaityti aukso prisidedama RTL, palyginti rezultatus išėjimas į aukso

nuo C modelio.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back