klausimas apie BPD aukštos įtampos CMOs išdėstymas

N

Notrulin

Guest
Aš išdėstymo brėžinys su BPD 50V aukštos įtampos CMOS proceso ir aš naudoju kalibruoja nuo tikrinimo.Radau viena problema, kai aš KDR patikrinti.

Aš atkreipti du inverteriais junginius produkcijos pirmasis prie įėjimo į antrą.I used nmos20hs ir pmos20hs prietaisai.Aš visada turiu KDR klaidų kad vartai antrą inverterių yra slanki.Faktiškai jis yra prijungtas prie išėjimo iš pirmųjų inverterių.Aš bandžiau LVS, išdėstymo ir schema rungtynes.

Aš taip pat bandė įgyvendinti inverteriais su kitais prietaisais, pavyzdžiui, nmos20h ir pmos20h.KDR klaidų išnyko.Atrodo, kad kalibruoja nemano nmos20hs ir pmos20hs kaip tranzistoriai ir gavo klaidingą rezultatus.

Kiekvienas kada nors panaudoti šiuos simetriškus prietaisai?Kaip galima būtų pašalinti šias KDR klaidų?

Thanks a lot.

Labas,

ji siūlės yra gedimas, veikiantis kalibruoja-KDR taisyklė failą AMS hit rinkinys.Kokią versiją hit rinkinys, jūs turite įdiegti?Gal tai gali išspręsti šią problemą?Ar turite galimybę naudotis assura KDR siekiant patikrinti, ar tai yra klaida kalibro?

Linkėjimai
hqqh

Labas,

Ačiū už atsakymą.Mano hit rinkinio versija 3.72.Negaliu bandyti assura, kadangi versija assura yra per mažas.

linkėjimai

Max prideginti,

jeigu aš kada kitą savaitę, aš tą pačią KDR su assura.Jūs galite tiesiog nupiešti schema su dviem inverteriais naudojant šių 20V prietaisai ir gi išdėstymo sintezė naudojant Virtuoso XL.Ar šiuo atveju?

Linkėjimai
hqqh

Thank you so much for your help.Taip, grandine yra paprasta inverterių grandinėje.Ši klaida bus rodomas tik kai aš naudoju simetriškus prietaisai pmos20hs ir nmos20hs visų pirma inverterių.

Ačiū.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back