klausimas apie atsijungti nuo Pločio tarpas linijos prašom padėti

T

tedd

Guest
Kaip parodyta areštas yra bendrai naudojami Pločio tarpas, aš noriu, kad būtų imituotos AC atsakymą gauti PM, kai aš atjungti nuo stiprintuvo (X arba Y) įvestis.perdavimo funkcija yra teigiamas ženklas, ir atvirojo ciklo fazė yra gauti 0-180, kai dažnis yra incresing.bet jei atjungti nuo PVO tranzistorių (Z mazgas) vartai, perdavimo funkcija minuso ženklu, ir atvirojo ciklo fazė yra pelnas 180-0.Atrodo, neteisingai.Kodėl tai accurs?
Labai ačiū [/ url]

Aš alredy sužinoti problema, nes Z mazgas yra susijęs su dominat pole break mazgas gali
sukelia problemų

Bet manau, kad galite Z per pertrauka, ir jūs galite įdėti lygiavertį apkrovos x punkto matyti PM

iš esmės, Z, kopijas galima pertraukos paleisti AC modeliavimas,
bet jei Z yra dominuojantis pole break z gali būti netikslumas PM ir plotis.Be to, sunku nustatyti "equvalent" apkrova.

Manau, kad galite gauti dc punkto trys PVO, ir tada dc punktas gali būti naudojama gauti lygiavertį apkrova.

Kai Breaking linijos, paprastai pridėti didelio L ir didelių C (GH / GF), suformuoti LP filtras.Taigi prijungtas DC ir AC atjungtas.Šiuo atveju, jis neturi pažeisti nutraukti Z.

tedd rašė:

iš esmės, Z, kopijas galima pertraukos paleisti AC modeliavimas,

bet jei Z yra dominuojantis pole break z gali būti netikslumas PM ir plotis.
Be to, sunku nustatyti "equvalent" apkrova.

jūs gėjai gali kreiptis į MiddleBrook's popieriaus problema.Mano dizainas, Z, kaip dominuojančios poliaus ir yra prijungtas prie 4pF kompensavimo kondensatorius (nerodoma įtaisu), kada nutraukti šį mazgą, kur kompensacijos kondensatorių galima loacted?Opamp išėjimo pusėje?arba PVO vartų įėjimo pusėje?kai įdėti ją Opamp išėjimo pusėje, PVO bus introdcue skirtumas lyginant su beveik kilpa sąlyga.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back