klausimai apie hspice įdiegta Linux7.3

N

news

Guest
Mozilla og?osi?a na blogu start inicjatywy Army of Awesome, w ramach której spo?eczno?? Firefoksa ma oferowa? u?ytkownikom tej przegl?darki pomoc w rozwi?zywaniu problemów.

System spo?eczno?ciowego wsparcia technicznego Mozilli bazuje na Twitterze - zarówno osoby zadaj?ce pytania jak i wolontariusze pomagaj?cy w rozwi?zywaniu problemów musz? posiada? konto w tym serwisie spo?eczno?ciowym. Samo...

Read more...

Aš įdiegta hspice 2003.09 linux7.3 ir lmstat yra OK, bet kai išbėgau hspice demo.sp> demo.lis užtruko ilgai ir parodyti žemiau esančius pranešimus: ...... / bin / get_arch: per daug atidarytus failus sistemos retval : indeksas diapazono modeliavimas bus baigtas, bet ten buvo ne rezultatas demo.lis aš noriu žinoti, kodėl ir kas yra get_arch?? tikrai ačiū

Hi friend, naujai įrengti 4 RHEL AS mano mašina. i cant įdiegti Synopsys produktas ten. tik todėl, kad Dervų utlity. tar.gz failus galiu išgauti. bet i cant išgauti Taz. pats failas i gali išskleisti naudodami WinRAR langų. Kaip aš galiu išspręsti šią problemą, aš galiu atsisiųsti naują tar aps iš serverio. Kaip aš galiu įdiegti tar aps. pasakyti komandą, skirtos pakartotiniam rpms

Raskite dervų:
Code:
 [Gliss @ tikslumas Gliss] $ rpm-qa deguto derva-1.13.19-6
Pašalinti dervų:
Code:
 $ rpm-e-nodeps deguto-1.13.19-6
Įdiekite naują dervų:
Code:
 $ rpm-IV deguto suderinama version.rpm

kurie hspice linux 2003.09 licenciją Prašau man duoti vieną, ačiū

Welcome to EDABoard.com

Sponsor