klausimų apie AC ir garsiai buzzing garsų

G

Guest

Guest
Hey guys, I'm tik fotografas, todėl manau, kad man reikia savo patirtimi čia.

Aš ką tik nupirko MotoMaster Powerbox 800 ir aš, ketinantis gauti savo nešiojamus studio žiburiai dirbti ne apie tai.
Mano žiburiai reikalauti 120V AC esant 60Hz, ir šis laukas yra tiekti 120V AC, tačiau aš ne idėja, ką dažnį.
Kai aš prijungti dar ką nors, pavyzdžiui, žibintai arba radiatorių, jie dirba gerai, bet kai aš prijungti šį (labai brangūs!) Studijos
Atsižvelgiant į tai veikia, bet buzzes garsiai.

Kas vyksta toliau?Parašytas po 10 minučių:palaukite, aš ką tik sužinojau, tai produkcija 60Hz.Bet ne 120 V, tai 115.Ar tai svarbu?

Kaip būtų, kad sukelti buzzing?

Na jūs ne atrodo, žino atsakymą.That's too bad.Kad žmonės ne fotografijos forumas padarė.Just to let everyone know what tirpalas buvo:

Šis powerbox tiekia AC galia ne kaip gryna sine wave, tačiau daugiau apie kapotas-off sine, beveik kvadratinės bangos.Tai sukelia buzzing ir šiek tiek sutrumpina gyvenimą mano strobes ir daug kitų galimų elektroninių įtaisų, kurie gali būti įjungtas į šį.

Man reikia daugiau gauti dėžutę su "grynai sine wave inverter".

Dėkojame, kad labai mažai.Aš tikriausiai nebus grąžinti.

Jūsų nekantriai ir sarkazmem jums kredito.Ar jus kaltina forumo nariai, nes jie neturi atsakyti nedelsiant?

Suprantu, kad tai nesąžininga kaltinti nariai.Šis forumas tiesiog nėra kaip aktyvūs, aš žinau.Aš tiesiog nustebęs, tūris atsakymus į kitų forumo, nors elektronikoje ne savo specialybės.Nors čia, temoje bus daug nuomonių, bet ne vieno atsakymo, nors aš tikiu, kad geras procentas nariai būtų žinomi atsakymas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back