klausimą apie duomenų lapas

D

danda821

Guest
Aš naudoju lustu.Į duomenų lape yra trys smeigtukai su tuo pačiu pavadinimu, ir reikia naudoti tik vieną iš jų.Jei aš naudoju vieną iš jų turėtų leisti kitų dviejų plūdrusis arba prijungtas prie GND.Taip pat yra du smeigtukai pavadinimų NC Jeigu aš prijungti juos prie nieko arba prijungtas prie GND.Ačiū.

Pins, kurie pažymėti etikete "NK" negali būti prijungtas prie nieko.

Kas yra etiketes ir funkcija kaiščių kad yra bendras pavadinimas?

Tai LM334M (srovės šaltinio).Duomenų lapo yra:
http://cache.national.com/ds/LM/LM134.pdf

Apie NC pin .. dont prisijungti prie ko nors, tiesiog palikite jį

Į LM134 yra linijinis reguliatorius (dabartinė) ir jūs turėtumėte apsvarstyti kokiu būdu jūs einate perduoti šilumos IC struktūros išorėje - ir kaiščiai yra geriausia ..
Norėčiau sujungti visus V (-) kartu naudojant tokie dideli, kaip galima vario plotas mažesnis ir aplink IC ..
Kitas dalykas būtų dizainas gana platus sunkvežimis veikia V ( ) ir taip pat norėčiau įtraukti vieną ar abu nėra susiję (prie ko viduje) NC kaišteliai ..
R
yra bėgių kelio taip pat gali būti platesnė uždaryti IC ir siauresnę vėliau ..

Linkėjimai,
IanP
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

danda821 rašė:

Į duomenų lape yra trys smeigtukai su tuo pačiu pavadinimu, ir reikia naudoti tik vieną iš jų.
Jei aš naudoju vieną iš jų turėtų leisti kitų dviejų plūdrusis arba prijungtas prie GND.

Aš planuoju prijungti jį taip:
keturi V-yra susiję, ir prijungtas prie didelio dydžio vario išdėstymu;
du NC yra prijungtas prie nieko, ir išdėstymo jie yra prijungti prie didelės apimties kaišteliai šilumos kriaukle.

Ar tai gerai?ačiū.
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Jūsų maketą, aš norėčiau palikti NC kaišteliai nesusijusioje.Šie Kaisčiai nesiruošia veikia kaip šilumos kriaukle.Kaip lambtrom pasiūlė V-yra pins, kad Jums reikia išsklaidyti šilumos

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back