Klaida: Mazgas pavyzdžiui, "U1" instantiates undefined

Y

YeeDeeAii

Guest
Tai skyrių, buvau problemas, susijusias su: Biblioteka IEEE naudoti IEEE.std_logic_1164.all; NAUDOJIMO IEEE.STD_LOGIC_UNSIGNED.ALL SUBJEKTAS NoteTabs yra uostas (CLK: STD_LOGIC; ToneIndex: iš STD_LOGIC_VECTOR (3 downto 0)); Galutinis; ARCHITEKTŪRA NoteTabs COMPONENT MUSIC PORT (adresas: STD_LOGIC_VECTOR (7 downto 0); inclock: STD_LOGIC; q: OUT STD_LOGIC_VECTOR (3 downto 0)); PABAIGA komponentą, signalo Skaitliukas: STD_LOGIC_VECTOR (7 downto 0); BEGIN CNT8: procesas (CLK, Skaitliukas) BEGIN JEI Skaitliukas = 138, tada Skaitliukas

Sveiki, kur yra muzikos struktūros apibūdinimas? Pagarbiai, - sakė.

Aš ne visai suprantu? "Muzika" yra tik sudedamoji dalis? Tik subjektas gali būti uosto, priskirti? Aš ieškojote Kitas pavyzdys: biblioteka IEEE; naudoti IEEE.std_logic_1164.all; subjektas MUX2 uosto (SEL, A, B STD_LOGIC F: iš STD_LOGIC); pabaigos; architektūra struktūra MUX2 komponentų INV uostą :) STD_LOGIC; F out STD_LOGIC); pabaigoje komponentas komponentas AOI uosto (A, B, C, D: STD_LOGIC; F: iš STD_LOGIC); pabaigoje komponentas signalo Selb: STD_LOGIC; pradėti G1: INV uostų žemėlapyje (SEL, Selb); G2 AOI uostų žemėlapyje (SEL, Selb, B, F); pabaigoje ir tai runns OK

Problemų išspręsta! Dėl tam tikrų priežasčių, aš ištrintas failas, kuris apibrėžia subjektas, tačiau Aš pamiršau apie tai. Vis dėlto, ačiū už pagalbą!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back