Klaida jungiantis prie FTP serverio naudojant AT komandomis

2

2271990

Guest
Sveiki draugai, mano vardas yra Rajesh Kumar. Aš noriu nusiųsti tekstinį failą į FTP serverį naudojant AT komandomis ir GPRS modemo. gali kas nors man padėti padaryti teisingą AT komandų rinkinys siųsti tekstinį failą į FTP serverį. Žemiau aš AT komandų rinkinys siųsti tekstinį failą į FTP serverį, i naudojant, jei yra klaida atsitiko man ištaisyti ir duok man AT komandų rinkinys teisinga. i visada thankful.i esu airtelgprs ir sunrom gprsmodem su TCP / IP kamino AT Gerai AT + CGATT = 1 Gerai AT + CSTT = "airtelgprs.com ","","" Gerai + CIICR Gerai 117,96 CIFSR + .101.99 AT + CIPSERVER SERVEROK AT + CLPORT = "TCP", "2021" Gerai AT + CIPSTART = "TCP", "122.160.195.14", "21" Gerai, 220 MICROSOFT FTP paslaugą CONNECT Gerai AT + CIPSEND> Vartotojo R & D (Ctrl + Z) SIŲSTI Gerai: šauksmas: KLAIDA įvyksta ČIA PO SIUNTIMAS VARTOTOJUI KOMANDA JIS BUS PALAUKITE 2 minutes ir po dviejų minučių JIS BUS RODYTI 421 timeout 120SEC UŽDARYMAS KONTROLĖS JUNGTYS 421 TEREMINATI GD JUNGTYS FTP serverio gali ne sendback prašymu 331 reikiamą slaptažodį vartotojo R & D, jei kas nors žino, teisingas būdas siųsti failą arba prisijungimo FTP serverio naudojant GPRS AT komandomis, prašome padėti man. Gerbiamasis Pone, aš biuletenio bandė vartotojo vardą anonimiškai, bet rezultatas pačiu pls papasakoti apie SATA uosto im modemo i am naudojant SIM 300

- Spėju, jūs turite prisijungti kaip anoniminis - Jūs turite atidaryti antrą (SATA) uosto FTP perdavimo. Ar šią parinktį palaiko jūsų GPRS modemo?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back