Klaida diegiant Cadence IC-5.0 lnx-86 Mandriva

K

Keith11

Guest
Bandau įdiegti Cadence IC-5.0 lnx-86 mano nešiojamas, kuris Mandriva PowerPack 2007 veikia jį.Turėjau tą pačią versiją Cadence dirba Mandrake 9.2, bet turėjau kitų problemų su Madrake 9,2 taigi aš nusprendžiau pereiti prie naujesnės versijos, Mandriva PowerPack 2007.Aš prielaidą, jei Cadence dirbo Mandrake 9.2, ji turėtų dirbti Mandriva PowerPack per daug, bet atrodo, kad neatrodo teisinga.Pradedu instaliacija veikia ". / SETUP.SH", bet, kaip jūs matote šį kodą, kad aš įdėjimą čia jis nesugeba paleisti "softload" po. / SETUP.SH.

Nurodykite kelią diegimo kataloge \ C
[Arba tipo [Atgal] išeiti]: \ C
/ Cadence

Directory / Cadence neegzistuoja.Sukurti?[Y / n]: \ C
YCreating directory / Cadence
\ C

Įsteigti softload už lnx86 in / Cadence
\ C

Taip deguto klaidų buvo aptikta:
\ C
/ bin / tar: pašalinimas pirmaujančių "/" iš valstybių pavadinimų

Nepavyko sukurti SoftLoad in / Cadence \ CJūs privalote turėti rašymo teises įrengti Directory \ C
ir visi jo pakatalogį
ir atleast 10 MB vietos diske \ C
plotas įdiegti katalogas.
\ CTaigi, nuėjau į katalogą / cadence/install/bin.lnx.86 / ir pabėgo. / Softload iš ten.When I run softload ir pasiekti, kad galimybė nustatyti vietos, kurioje yra sumontuoti cdrom's, įrenginys veikia šiek tiek toliau ir tada nustoja duoti klaidos kodas keičiamas taip:

Type CD-ROM mount point: [/ cdrom] / mnt / cdrom

/ cadence/install/bin.lnx86/io_fltr: perkėlimas klaida: / cadence/install/bin.lnx86/io_fltr: simbolis errno, version GLIBC_2.0 neapibrėžtos su nuoroda laiko libc.so.6 failo nuoroda
DD: I / O Error
. / softload: 1.412 linija:
Nepavyko išgauti informaciją iš FS.0 CD # 1.
Nepavyko rasti ar paleisti platforma informacija: command not found

Esu Linux newbie ir aš tiesiog instrukcijų rinkinys, iš kurio įdiegti Cadence.Could someone please vadovas man, ką aš galiu padaryti, kad įdiegti Cadence IC-5.0 2007 PowerPack Mandriva ar turiu vėl grįžti į Mandrake 9,2?Ar yra kokių nors bibliotekas ar paketus, kai aš galiu įdiegti taip, kad Kadencija gali būti įdiegta?Tiesiog iš smalsumo, gali Cadence dirbti su Windows XP Pro SP2?Ačiū.

Aš tik panaudotą
pora dienų su beveik ta pačia problema.Turite padėti iš vaikino, kuris žino Linux "labai gerai.

Problema yra ta, kad Cadence yra prastos kokybės, mažai remiamos produktas ir yra rengiami priklausomybių beveik nebevartojamas libs.

Jis reikalauja, kad Linux distribucija yra įrengtas su glibc redakcijos, kurios yra suderinamos su glib 2.0.Paskutinė versija buvo suderinama buvo 2.3.Cadence nenumato versijos sukompiliuoti naujesnės libs, nors tai tikriausiai bus labai lengva padaryti.

Yra keletas gudrybių galima padaryti, norint apgauti Cadence ir montuotojo tai padaryti.Pavyzdžiui, galite "Google" N "assume_kernel" aplinkos kintamąjį apgauti, kad, atrodo, padėjo kai kurių žmonių, http://www.fedoraforum.org/forum/printthread.php?t=123587

Mūsų atveju nė vienas iš jų dirbo.Nei galėtume įrengti pakankamai suaugę Linux versija (mes naudojame Fedora ir turėjo naudoti 4), nes jie nebūtų atpažinti naują įrangą.

Ką darbo tikslas buvo įdiegti CentOS, naujos distribucijos su senais glibs.Tada viskas buvo nereikšmingas.

Dėkojame už Jūsų patirtį.Bandžiau eksporto LD_ASSUME_KERNEL = 2.4.1, bet neatrodo, kad padėtų.Aš stengiuosi daugiau būdais bando dalykų iš įvairių forumų, tai matysime, kas vyksta.Jei turite ką nors dalintis, kas bibliotekose aš įdiegti šią Cadence versiją, sumažėjo kelios eilutės.Aš einu lib.so.6 ersion bibliotekų Mandriva PowerPack 2007.

Mūsų ekspertas (kuris yra tikrai gera) ne manau, kad tai galima pakeisti šias bibliotekas.Jie rūšies vietiniai OS.Daug žmonių turi problemų diegiant Cadence dėl to.Skelbimas po 3 valandų 55 minučių:Už langų dizaino darbo vietų, naudoti Tanner.Tai kainuoja daug mažiau, ir yra daug geriau, nei raštu Cadence.

Tai klausimas og sėkmės.Cadence IC-5,00 niekada remia Mandriva Linux RedHat Linux vos tik

Tiesą sakant, Debian taip pat suderinama libs.Pasistengsiu rytoj ir būtinai su Jumis susisieksime.

Mano disko valdiklis nuėjo Krūtinė per naktį.Gotta grįžti į darbą.Nepavyko apdaila.Ar pirkti nauja ir laikyti jį geriau šią naktį.BRB.

Labas,
Ar galiu naudoti nmos.m modelis failai 4 pin nmos grandynai, arba jie gali būti naudojami 3 pin ckts.tik?
Gaunu klaidos simuliacija:
Q0 yra iš nenustatytų modelis trpnp instancijoje.
M0 yra iš nenustatytų modelis nmos instancijos
M1is iš neįvardintas modelis PVO instancijoje.
Please help me!
Singh

Atsiprašome FR parašėte MA Prob.Valio forumą!Problema buvo troubleshooted ..Buvau NT galėtų nustatymo modelis maršrutas iš pradžių!
Ačiū FR ......Lol 1 man labai padėjo ...neways Aš čia buvo tik informuoti, kad nėra gražus žmogus kenčia dėl manęs!
Thanks!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back