kintančias integracijos sužadinimo linijų kryptis pasikeičia galios matavimai HFSS

K

kae_jolie

Guest
Išbėgau du modeliuoti 3-dipolio masyvo elemento. , Pirmą modeliavimo, visų 3-elementų šaltinis sužadinimas integracija linija buvo nukreipta ta pačia kryptimi, ir aš buvo gauti Pincident = 3,0 W Paccepted = 2,5 WI pasikeitė integracijos liniją vidutinio dipolio ir rezultatų kryptį tapo: Pincident = 3,0 W = 2.95 W Paccepted Taigi, kai aš kaitaliojami integracijos linijų kryptį, Paccepted vertė pagerėjo, reiškiantis mažiau varžos neatitikimas. Kaip tai įmanoma? Kodėl kintamoji šaltinio žadinimo integracijos linijos kryptį įtakoja galios matavimus HFSS? Man buvo įdomu, apie tai, kaip sumažinti varžos neatitikimą, tarp dipolyje masyvo elementų HFSS. Jei kas nors gali mesti daugiau šviesos šia tema, aš ją vertinu. Ačiū.

Aš spėlioti, bet nes jūs nekeitėte į integrtion linijos kryptį, Jūs pakeitėte įėjimo įtampa etapą vieno elemento iki 180 laipsnių ir vienas elementas masyve nėra nepriklausoma, nėra tarpusavio ryšio, atsižvelgiant į ankstesnius du sakinius jūs pakeitė problemos šaltinio vertę, todėl priimtina galia gali keisti, taip pat

Be to, kaip apie metodus, siekiant sumažinti tarpusavio ryšio tarp dipolyje masyvo elementų HFSS? Any ideas? Jeigu aš turiu Branduolinėje informacinėje programoje = 3.0W ir Pacc = 2.95W, kad turėtų nurodyti gerą varžos atitikimo ir max galios perdavimą, teisingai? Ačiū.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back