kintamo dažnio generatorius, už Tesla Coil

T

tanky321

Guest
Hi guys,

Im visiškai naujas atvykėlis skaitmeninių grandinių ir kas ne, tačiau im looking to get some idėjų gaires dažnio generatorius, kad galiu naudoti Tesla coil.

Noriu naudoti dažnio generatorius sukelti kibirkštis skirtumą Tesla ritė, kokiu kada nors aš dažnis gali pasirinkti.Norėčiau paskatinti jį su uždegimo ritė ar kažkas panašaus.

Mano visa idėja tai bandyti gauti tam tikrą muzikos toną natūra yra iš ritės iki paleidimo kibirkštinio skirtumas.Norėčiau paskatinti ne kokia pirma dažnis nata yra spraga.Kaip 440Hz pvz.

Im not sure, jei tai bus darbas, bet aš noriu pabandyti imtis stab at it.Jos projektui im doing mokykloje.Aš pav bus gero mokymosi patirtis man su mikro valdikliais ir kas ne.

Ačiū!

Andy

Linkėjimai,

Šis lustas gali būti būtent tai, ko jums reikia.

http://www.exar.com/Common/Content/ProductDetails.aspx?ID=XR2206

Tai atrodo taip, tarsi būtų daryti Trick!

Turiu klausimą, nors, toje svetainėje ji sako dažnis ir amplitudė gali būti koreguojamos pagal išorinės įtampos.Kaip tai daroma?Tai tik įtampos ar ko nors kito diapazono?Atsiprašau, jei man skamba kaip idiotas, aš ne su mikro valdikliai ar kažkas panašaus juos visus patirties!

over a range of 0.01Hz to more than 1MHz.

XR2206 yra monolitinio integrinio grandyno funkciją generatorius sugeba gaminti aukštos kokybės sine, square, triangle, ramp, o impulso signalų aukšto stabilumas ir tikslumas. Išėjimo signalų gali būti ir amplitudės ir dažnio koreguojamos pagal išorinės įtampos. Dažnumas operacija Galima pasirinkti iš išorės
per 0.01Hz iki daugiau nei 1MHz.Thanks!!

T paaiškinta atidžiau lape.Tai tiesiog reiškia, kad pagrindinė produkcija gali būti koreguojamos taikant atskirą signalą.Skaityti visą lapo.Aš taip pat, pavyzdžiui grandines padaryti visi pareiškė savybės.Sėkmės jūsų projektą.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back