kintamasis jungiklis režimu energijos tiekimo

M

mdinan2

Guest
Aš noriu padaryti jungiklis režimu energijos tiekimo konvertuoti -48 VDC iki -30 / +15 / -15 / +5 VDC. prašome padėti man dizainas grandinę su 555 laikmatç. thank u niekam

Aš taip nemanau, ji yra gera idėja sukurti įvairias rezultatų SMPS su paprasta 555 laikmatis. Pabandykite galvoti apie naudojant LM3524 arba SG3525 tt (PWM pagrindu) ir dizainas specialiai SMPS. Bet kaip taip grandinė remiantis 555 vamzdžiui šviesos konversijos. Jūs galite pasirinkti idėją ir pakeisti šios grandinės. (Jei norinte 555 tik). Antra grandinė yra pagrįstas atskiras tranzistorių, taip pat galite žiūrėti. Mano

thank u Awarapunshee, aš noriu naudoti 555 kaip PWM. u manau, kad LM3524 arba SG3525 yra daugiau nei naudinga. siųskite man SMPS schemą, kuri naudoja šias dalis, jei u turi. Dėl

Čia galite rasti daug grandinė šių SSD (ir taikymas pažymi, tt), vistiek po viena DC DC konverteris naudojant 3525.

Kas yra tikslas tranzistoriaus išėjimo maitinimas transformatorius dvi iš šių grandynų ... su 555 laikmatç, IRF510, 555 perjungimo circuit.GIF ir kita (P3) SG3525 SMPS.gif vienas? Ačiū!

[Quote = Nora] Kas yra tikslas tranzistoriaus išėjimo maitinimas transformatorius dvi iš šių grandynų ... su 555 laikmatç, IRF510, 555 perjungimo circuit.GIF ir kita (P3) SG3525 SMPS.gif vienas? Ačiū! [/Quote] Tai gana pagrindinis klausimas. Tai yra galia MOSFET, kurie greitai perjungti tarp soties (visą įjungta) ir nukirpimas (visą išjungtas) valstybėse. Jos veikia kaip "vartai", skirta energijos patekti į tiekimo, kad vėliau būtų pristatytas krovinys. Energijos srautas yra reguliuojamas valdymo grandyno, kurį jaučia energijos pareikalavo apkrova ir po to skiriasi nuo laiku procentą elektros jungikliai, kurie vėliau "reguliuoti" energijos pristatymo į apkrovą, kad atitiktų apkrovos poreikius . Mano

Ačiū už atsakymą. Aš pastatė panašų grandinė 555 laikmatis vieną paveikslėlyje aukščiau. Aš neturiu 10nF dangtelis yra per pradinį, ir esu naudojant 2222 BJT. Mano grandinė neveikia prašome padėti man suprasti teorijos ir išspręsti šią. Su transformatorinės pašalintas, o su maitinimo pašalinami iš BJT, gaunu impulso ~ 100kHz ne tranzistorius bazę / pin 3 iš 555. Kai aš galią BJT (transformatorius dar pašalintas), apačioje sustoja pulsas, ir aš perskaičiau Vcc per kolektorių. Su vietoj transformatorius rezistorius, aš vis dar svarstymu jokių BJT pulsas. Ar kas nors man padėti suprasti, kaip pasirinkti tranzistorius? Ir jei aš vis dar matau impulso kartą galia yra taikomas? Kokios įtampos banga galiu tikėtis pamatyti surinkėjas (įvedimo į transformatorius)? Ačiū! N_n

Naudokite MOSFET, Vietoj BJT (2N2222), ji negali susidoroti su apkrova. 10nF pat būtina linkėjimai

Labas Nora Paskelbkite savo grandinė pls ... Beje, manau, kad jūsų tranzistorius yra gedimas ... K.

K. jums buvo visiškai teisinga, aš pavertė tranzistorius ir grandinė veikia. Ačiū! Przesłałem grandinė čia ir vis dar turite klausimų apie tai, kaip / kodėl operacija. Kaip dizainas tranzistorius / MOSFET? kokiomis vertybėmis aš ieškau? Kaip man žinoti, jei turėčiau naudoti BJT arba MOSFET? Kitoks man reikia saugotis? Žinau, kad mano transformatorinė poreikius perjungimo freq apie 100kHz, kad aš sukurta 555 grandine, kad (jis galiausiai bus mikroprocesorinis). Dėl pirkimo galią TR1 turiu elektrolitinius kondensatorius, originalus 470uF neatrodė darbą, aš perėjo į 220uF. Kaip pasirinkti kondensatorius vertė? Ar jis turėtų būti elektrolitiniai? Ačiū! N_n

Hi in ur grandinės išėjimo kontaktų ne 3 vairuoti bazinės emiterio sandūra be jokių resistore u turi pridėti RB resistore apsaugoti 2N3904

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back