kintamas žemos įtampos / amperai tiekimo

T

tririder

Guest
Sveiki visi, naujas narys čia klausimą dėl elektros energijos tiekimo. Aš ieškau pakeisti 6 AA baterija maitinimo tinklo. Tai išeiti iš įprastos baterijos pakeitimo "Elektronika Projektai Lab". Tai yra puikus Radio Shack komplektas vaikams ir mano granddaughters, 10 ir 8 straipsnius, kurie nori naudoti ir mokytis su juo. Įvairius projektus, naudoti įtampa 1,5, 3, 4.5 arba 9V DC. Ar tokių yra plug-in, žemos įtampos transformatorių, kurios gali būti naudojamos ir išėjimas būti įvairus, kaip reikalaujama tam tikru būdu? Gyveno senelis turbūt galėtų sužinoti kažką per daug! Ačiū iš anksto už bet kokią info. Cooter

Taip, galite įsigyti įvairių AC_DC adapteriai:'' UNIVERSAL AC DC ADAPTER 1.5V 3V 4.5V 6V 7.5V 9V 12V 500mA'' /'' Universalus 7-Voltage AC-DC Adapter "žr., pavyzdžiui: (pabandykite 110V versiją ;-))
is.aspx
8369297-663-thickbox.jpg
0065-0012.jpg

Na ačiū mister_rf, kad yra būtent tai, ko man reikia ir aš pamiršau apie šių vienetų. Ir ačiū už laiku atsakymo, kaip aš, keliaujantys į miestą rytoj. Taip pat vaikai bus mesti bugging mane: Smile: tririder

Turiu vieną perjungti DC adapterius. Manau, kad tikrieji įtampa priklauso nuo etiketės. (Kaip buvo įprasta dešimtmečius DC adapterius). Bent nereguliuojama natūra. Jei nustatysite jį 3VDC ji tikrai galėtų būti Jūsų skaitiklio 5V. Jei už 12, tai gali būti 15V. Tai artėja saugi riba daugelis populiarių SSD. Jis bus protingas patikrinti, kas svyruoja, jūsų adapteris iškelia iš. Turiu Radio Shack 300 projektas elektronikos laboratorijos. Tai fantastinis. Ji daug prisidėjo prie mano elektronikos žinių. Ji turi Breadboard. Patogus elementas, kuris leido man padaryti keletą projektų, aš negalėjo padaryti kitaip.

Turiu vieną perjungti DC adapterius. Manau, kad tikrieji įtampa priklauso nuo etiketės. (Kaip buvo įprasta dešimtmečius DC adapterius). Bent nereguliuojama natūra. Ačiū už "heads-up Brad, aš patikrinti vienetus prieš ir naudojimo metu. Tririder

Aš siūlau jums sužinoti grandines, naudojant google LM317 ....... ir tai taip pat tinka LAB elektros energijos tiekimo, ji gali teikti 2A srovę ir gali pradėti mobili ....... jį išbandyti

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back