Kiekvienas turi imituoti LM741?

H

holddreams

Guest
Ar yra kas nors, kas turi imituoti LM741 grandinę prieš? Kaip aš galiu gauti prieskonių modelį? Ačiū.

Gerbiamieji, jei jūs naudojate ORCAD arba Protel arba bet kokią kitą programinę įrangą, jie paprastai turi LM741 prieskonių modelis!! bet modeliavimo programinė įranga yra šį modelį. Sėkmės!

Ačiū už jūsų atsakymus. Gal galėtumėte man pasakyti skirtumą tarp bipoliniu grandynų modeliavimui ir CMOS grandynų imituoti?

[Quote = holddreams] Gal galėtumėte man pasakyti skirtumą tarp bipoliniu grandynų modeliavimui ir CMOS grandynų imituoti? [/Quote] Sveiki, paprastai nieko, bet jūs turėtumėte būti atsargūs, nes kai jūs naudojate Laikinosios modeliavimas OrCad ar kitų modeliavimo programinės įrangos ir naudoti mišrios opamps grandinės, pavyzdžiui, galite pamatyti konvergencijos Error.Because šių programų sprendėjai paprastai išspręsti lygtį minimalaus laiko žingsnis, tai reiškia jūsų laiko žingsnis yra per mažas, nes paprastai mažai R * C jūsų circuit.this, gali sukelti Opamp ar bet kurios kitos išmaišoma model.in šiuo atveju turėtumėte naudoti rezistoriai su savo šaltinių ar Opamp sąnaudų. Sėkmės!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back