Kiekvienas naudojamas "OCP" suprojektuoti SoC?

D

davyzhu

Guest
Sveiki visi, kiekvienas naudojamas "OCP" suprojektuoti SoC? Ir kas tarp "OCP" ir "AMBA" skirtumas? Davy

Mes naudoti OCP mūsų OSK. OCP ir AHB yra 2 visiškai skirtingi protokolai. OCP 2 0,0 taip pat palaiko temas! kitą versiją AHB yra AXI protokolą neveikė ant jo. Tačiau B / W AHB ir OCP, AHB yra iki šiol labai paprasta, tačiau negali pakakti visiems OSK ... Jei norite sužinoti daugiau eikite per dokumentas protokolo tiek ... Jei norite sužinoti ką nors ypač rašybos jį .. nes tai yra labai platus dalykas, mes, gali būti atsižvelgiama apie.

OCP yra tik peer to peer lygio protokolo, tai yra bendrą sąsają, gali būti pridedamas prie AMBA autobusu. vietoj sąsajų irectly OCP leidžia UA bendrą sąsają, bet koks prietaisas, kuris vėl OCP suderinama. AMBA autobusas autobusas. skirtumas yra sąsaja ir autobusų

Hi OCP yra standartinė sąsaja, naudojama prisijungti prie OCP atitiktis IP. OCP yra plug n žaisti lizdą. AMBA yra paprastas ant lusto magistralės standartas. U gauti daugiau diffrence tarp OCP ir AMBA dėl www.ocpip.org / DUK

dabar dienas OCP tampa vis labiau populiarus. Tai turi labai gerą konfigūracijos.

Ačiū Semiconductorman, tai buvo labai naudinga, vienas, man buvo, turintys idėją, kad priemonė bus naudojama kurti sujungti, bet buvo didelis pavojus, kad dabar U turi didelę paramą atsakyti Esu įsitikinę, kad net į AXI (AMBA 3.0) tą pačią technologiją jau naudoja, ty automatiškai konfigūruoti sujungti naudojant DVASIOS įrankis. Vienintelis dalykas, mes turime padaryti, tai sąsaja dalis. gerai Thats didelis vienas. Bet ten bus padidinti DIE dydis, privalumas yra daugiau, ty veikimo dažnį. ir nereikia laukti? ir net galia? Bet kokiu būdu u tikrai padėjo man apie tai. Ačiū

Mes tiesiog pradėti studijuoti OCP, su mano žiniomis OCP yra tik bendras sietuvo apibrėžtis. Tai yra labai naudinga per TL pagrindinių dizaino ir pakartotinis naudojimas.

Sveiki, turiu apie OCP klausimą. Gal galite paaiškinti man skirtumas tarp sąsaja ir lizdas? Jie aiškiai rašė, kad tai ne tas pats .... Linkėjimai Elektor

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back