Kiekviena institucija sukūrė veidą detektorius?

M

mami_hacky

Guest
Bet kuri įstaiga čia buvo kada nors sukurta veidą detektorius?
Kokie metodai, jums naudoti veido aptikimo?neural networks?ar kokia kita technika, pavyzdžiui, odos spalvos, ar judėjimas susiduria vaizdo sekas?

Max mami_hacky

Aš mačiau tokią sistemą (karinės taikymas),
kurios pirmą kartą panaudotas pranašumą aptikti įvaizdį sau ir po to jis buvo lyginamas su apibrėžta schemas (neuroninis tinklas).Produkcijos buvo naudojamas sprendimą ...

Iki

Uhum!krašto aptikti ne pirmas?!Kokios krašto detektoriaus ji naudojant, apsukrus?Manau krašto aptikti ne pirmas žingsnis turėtų būti atliekamas labai atidžiai, ir threshoulds turėtų būti parinkti tiksliai, kitaip niekas cames out.Gerai!Todėl kai kurie karaliaus neuroninis tinklas, taip?do you know architektūra neto?tai sluoksnių kiekis ir jo sluoksniai formos.

Sveiki, aš dalyvauja keletą metų srityje mašinos viziją ..
Yra keli arai aproaches, ką galima padaryti .. aš konsultaciją pirmiausia pradėti UNDESRTAND segmentacija. Ir krašto aptikimo ..INTEL labai malonus libs ..ieškoti jiems ..Dabar ..Jei jūs suprasite, kaip mašina gali TAIP ..tada jūs turite sukurti SISTEMA palyginti "GALIMYBĖS". Tais atvejais, kai žmogaus veidas, kad tai padarė išskleidžiant Geometrinė ASPEKTUS iš FACE / ..I mean kaukolė ..
A FACE pasikeis per tuos metus ..I'm
not the pretty boy i kartą buvo ...Bet kaukolės proporcijos nesikeičia ..SO esmės nustatyti kai kurių atskaitos taškai ir remtis matavimų iš kampų apibrėžta.
Yra puiki knyga.Bet aš neturiu refernce po ranka ..
Aš po jo, jei i rasti.
Taigi jūs turite 3 mėnesiai prieš labai sunkų darbą, tik gauti PAGRINDAI. In Computer Vision ..

Mėgaukitės labai malonus srityje

aš gana išsamiai
Lasakul A. Palasuthikul p., Sooraksa p., "Real Time Face Detection dėl olor Nuotrauka pagal Parama Vetor mašina", Fira Robotas Pasaulio kongresas, Korėja, 2002
Dėkoju
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Apie šią svetainę Radau straipsnį Veido recogniton ir kitų įdomių straipsnių apie DSP ir electronis apskritai.
http://www.electronicsletters.com/

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back