Kiek "gaudyti" s nuskaitymo vektoriai?

L

leeguoxian

Guest
Apskritai, yra trijų rūšių gaudymo tvarka.
1.surinkimo (ne impulsų)
2.capture_clk (bandymo impulsų)
3.capture_rst (naujo impulso)

Pirmą modelio, ji perkelti kai vektoriai ir pamainomis, siekiant patikrinti, jei nuskaitymo grandinės veikia gerai, todėl mes naudojame "surinkimo" procedūra.
Bet iš tikrųjų, aš sužinojau, kad buvo daugiau nei vienas "surinkimo" procedūra.

Kodėl yra daugiau nei vienas "surinkimo" procedūra?
Kas surinkimo tikslas kitas "procedūras išskyrus pirmąją?

Ačiū

Nesate tikras, ar aš supratau jūsų klausimą teisingai .. yra tik 2 narės, kurioje nuskaitymo darbus .. poslinkio ir fiksavimo ciklo .. pamaininį ciklą, kai bandymas laikrodis yra taikoma, ji perkelia į bandomojo Vektorius ir per kitą ciklą jie persikėlė iš .. in surinkimo ciklą, FS vertės bandomojo Vektorius saugomi skaito ...žmonės skirtingi pavadinimai, bet tokių yra tik dviejų valstybių paprastas DFT ..

jei esu teisus
vieną bandymų kombinacyjnych logika ir kitų bandymų flipflops.
Ištaisykite jei aš neteisus.

Aš negaliu būti gauti savo klausimą teisę, bet manau, ko prašo todėl matote keletą surinkimo
sekas nuskaitymo vektorius?

Jei taip yra tuo atveju,
Manau, kad jums visada Jungiant kelis modelius bandymo vektoriniu .. taigi galėtumėte pamatyti keletą surinkimo
sekas.

Manau, kad visos nuskaitymo procesas būtų panašus į šį:

modelio 0: load_unload surinkimo
modelis 1: load_unolad capture_rst
modelis 2: load_unolad capture_clk
modelis 3: load_unolad capture_clk
modelio 4: load_unolad capture_clk
...
...
...
modelio N: load_unolad capture_clk
modelio last: iškrauti

Manau, kad turėtų būti tik vienas "gaudyti", naudojant pagrindinio skenavimo variklis Tmax.

Bet iš tikrųjų modeliai išėjo būtų panašus į šį:
modelio 0: load_unload surinkimo
modelis 1: load_unolad capture_rst
modelis 2: load_unolad capture_clk
modelis 3: load_unolad capture_clk
modelio 4: load_unolad capture_clk
...
...
modelio m: load_unload surinkimo
...
...
modelio N: load_unolad capture_clk
modelio last: iškrauti

Yra "gaudyti" į modelį m, mano klausimas yra toks:
kodėl tai yra "fiksuoti" procedūrą, o ne "capture_clk"?

Papildomas griebtuvas modelio m gali nustatyti papildomas gedimams SE (scan_enable) PIN kiekvieno flip-flop ir kai laikrodis strobavimo elementus, kurie buvo išjungti taikant scan_enable.

dr_dft rašė:

Papildomas griebtuvas modelio m gali nustatyti papildomas gedimams SE (scan_enable) PIN kiekvieno flip-flop ir kai laikrodis strobavimo elementus, kurie buvo išjungti taikant scan_enable.

Jei PIN SA0 apie SE, pamaininį darbą, bus aptikti jį nedelsiant.Tačiau, jei yra SA1, vienintelis būdas nustatyti tai, kai D PIN skiriasi nuo SI PIN, paprastai gali būti sunku pasiekti, bet ne visada be tinkamo modelio dėl D.

dr_dft rašė:

Jei yra apie SE PIN SA0, pamaininį darbą, bus aptikti jį nedelsiant.
Tačiau, jei yra SA1, vienintelis būdas nustatyti tai, kai D PIN skiriasi nuo SI PIN, paprastai gali būti sunku pasiekti, bet ne visada be tinkamo modelio dėl D.

dr_dft rašė:

Jei yra apie SE PIN SA0, pamaininį darbą, bus aptikti jį nedelsiant.
Tačiau, jei yra SA1, vienintelis būdas nustatyti tai, kai D PIN skiriasi nuo SI PIN, paprastai gali būti sunku pasiekti, bet ne visada be tinkamo modelio dėl D.

leeguoxian,
SE = 1 per pamainą, ne gaudyti.
Per surinkimo, SE = 0, kuris pasirenka D kelias turi būti fiksuojamos.Jei yra SA1 kaltę SE, SI PIN bus pasirinktas vietoj.Taigi aptikti SA1 kaltę SE, mes turime būti užfiksuoti būdas (SE = 0) ir D turi skirtis nuo SI.

dr_dft rašė:

leeguoxian,

SE = 1 per pamainą, ne gaudyti.

Per surinkimo, SE = 0, kuris pasirenka D kelias turi būti fiksuojamos.
Jei yra SA1 kaltę SE, SI PIN bus pasirinktas vietoj.
Taigi aptikti SA1 kaltę SE, mes turime būti užfiksuoti būdas (SE = 0) ir D turi skirtis nuo SI.

Matau savo sumišimas dabar.
Šis modelis yra nustatyti SA0 apie SE kaištis.Nors gali atrodyti, kad perėjimas ciklas jau turėtų būti tai, jei įvairių ATPG nesiskaito ant jo.
Nors ATPG įrankis modeliuoti pereiti procesą ir įsitikinti, ar grandinė yra nepažeista, paprastai ji nepritaria tai visiškai kaltės modeliavimo metu poslinkio imitavimas, todėl daug klaidų, kurios gali būti taikomos vien tik perkeliant negali būti atsisakyta.
Be kombinacyjnych ATPG tik gedimus, nustatytus atliekant surinkimo ciklas yra skaičiuojamos.Todėl modelį, kad jūs turite aprašyti naudojamas aptikti kai SE gedimams ir laikrodis strobavimo ląstelių.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back