ketvirčio bangos transformatorius impedanso suderinimo

S

shopi Ram

Guest
Sveiki, aš norėjau, kad atitiktų sudėtingų varža antenos naudojant ketvirčio bangos transformatorius į 50 omų pašarų. Ji buvo suteikta Balanis
Dar vienas metodas, kuris gali būti naudojamas, kad atitiktų perdavimo linijos antenos naudoti λ / 4 transformatorius. Jei antenos varža yra reali, transformatorius, tiesiogiai pritvirtinto prie apkrovos. Tačiau jei antenos varža yra sudėtinga, transformatorius yra dedamas į atstumą S0 nuo antenos, kaip parodyta paveiksle 9.19 (b). Atstumas S0 parenkamas taip, kad įėjimo varža link apkrovą S0 yra reali ir paskyrė Rin. Teikti rungtynės, Z1 transformatorių charakteristika varža turėtų būti Z1 = √ RinZ0, kur z0 yra banginės varžos (realusis) įvedimo [PRIDĖTI] 66.450 [/ PRIDĖTI]
O kas yra linijos varža BTW ketvirčio bangos transformatorius ir antena ty, išilgai ilgio Taigi?? dėka shobi

Sveiki, Jei jūsų antenos varža Smith diagramos normalizavosi Zo = 50 omų, tada pridedant linija su 50 omų, kad jūsų varža pasukite pagal laikrodžio rodyklę diagramos. Tai yra pastovaus spindulio. Taigi kažkuriuo momentu tai kirs horizontalią liniją (nekilnojamojo ašis), ty. Nekilnojamojo įėjimo varža. Ši varža gali būti transformuotos quarterwave transformatorius. Transformacijos taip pat galite atlikti vienu etapu naudojant vienos linijos varža skiriasi nuo Zo, tada jūsų ilgis taip pat skiriasi nuo liambda / 4. Tokiu būdu jūs Nastroić realaus ir įsivaizduojamo dalių, tuo pačiu metu. Linkėjimai

Sveiki, Dėkojame Tyassin, kad buvo naudinga. Turiu kitą doubt.pls man padėti kad ir .......
įmonių pašarai yra iš tikrųjų galios divider.It turi tris uostus. Leiskite P1 įvesti P2 ir P3 būti išvesti. Jei įėjimo varža (impedansas P1) yra 50 omų, P2 ir P3 varža yra 100 omų (aš paminėjo keletą vadovėlių, dauguma tokiu būdu ir naudoti 70 omų ketvirčio bangos transformatorius suderinti jį su 50 omų linija). Kodėl?? Negali mes naudojame paprastą 50 omų linija ten per?? Galime įdėti vieną ketvirčio bangos transformatorius netoli antenos (manyti, mano antena tik atsparumą), kad atitiktų bye Tokiu būdu mes galime pašalinti visus kitus ketvirčio bangos transformatorius gali ne mes ?????
Taip pat, jei ir galėtų padėti man su kai medžiagos šios įmonės pašarų dizainas tai tikrai bus naudinga .... Ačiū iš anksto Shopi

Hi ir laimingų Naujųjų metų. Pat svarbu, kas yra varža, kad P2 ir P3 yra prijungtas per? Jei tai yra 50 omų, tada jums reikia transformuoti juos 100 omų, kurios priežasties naudojant ketvirčio bangos transformatoriai 70,7 omų varža. Tada jums paversti 50 omų, prijungtas prie P2 ir P3 100 omų ir turintis dvi lygiagrečiai suteikia jums norėjo 50 Ohm P1. Jūs visada reikia šiek tiek transformatoriai. Problema yra ta, kad ką 50 omai ir tai reiškia, kad turite naujausią transformuoti varžą. Paskutinis dalykas, kurį paprašyti aš nesu tikras, ką tu kalbi. Ar turite vieną anteną su dviejų pašarinių arba masyvas arba ką? Linkėjimai

Sveiki, Laimingų naujų metų pone. Aš esu projektavimas 4x1 mikrojuostelinių pleistras antenos ir siūlo kiekvieno įėjimo varža yra 100 omų. Esu įmonės pašarų ir šaltinio varža 50 omų. Aš kalbu Balanis design.But ji nėra labai išsamios Can U pasiūlyti gerų verslo pašarų projektavimo dokumentus ar knygas???

Sveiki, aš negali rekomenduoti jokių konkrečių knygų ar dokumentų. Bet atitikimas turėtų būti gana važiuoti tiesiai į priekį, jei lygus galia padalijimas. Ką galėtumėte padaryti, yra sujungti dvi antenų vienoje vietoje. Tai būtų 50 omų varža. Dabar turite du šakų, kurį turėtų pakeisti iki ketvirčio bangos transformatorius su 70,7 omų varža 100 omų. Dabar galite sujungti dvi eilutes kartu, kuri bus 50 omų. Taip pat galite tiesiog prijunkite visas keturias eilutes kartu vienoje vietoje, kuri suteiks įėjimo varža 25 omų. Tada, naudojant quarterwave transformatorius 35 omai suteikia jums norėjo 50 omų įėjimo varža. Hope this helps. Linkėjimai

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back