Kelių priežasčių, apie PCB kodėl?

N

Nora

Guest
Labas Tai yra du atskiri klausimai apie priežasčių, dėl PCB. 1. Yra bent 3 DC pagrindai PCB lenta, kad aš, vertinant, kad turi mažą potencialą tarp jų 0,3-,7). Kiekvienas žemės atrodo, kad eiti su savo PCB. 2. Vienas iš mikroschemos, keturių kanalų izoliatorius rekomenduoja 2 atskirus kiekvienos pusės "IC pagrindus. Ar kas nors paaiškinti man, kodėl? Man atrodė skaityti medžiagą internete, bet sugalvoti trumpas. Labai ačiū, n_n

Išskyrimas yra išoriniu pasauliu reikalavimas , pavyzdžiui, elektros saugos, PCB pati. Nežinant apie paraiškos aplinkoje, aš ką tik galima spėti, kad ji tarnauja tikslui.

2. Vienas iš mikroschemos, keturių kanalų izoliatorius rekomenduoja 2 atskirus kiekvienos pusės "IC pagrindus.
Du separaet pagrindai yra visiškai izoliuoti tarp dviejų šalių. Jei jie yra prisijungę prie to paties pagrindo mazgas, tada bet pirmame mazgas problema gali lengvai perduodama į kitą pusę. Tikiuosi, kad tai padeda.

HI priežastys yra pateikti žemiau: 1) Kiekvienas IC yra paskirtas atskiras maitinimo lėktuvus riboti triukšmo prie Europos konkrečią sritį. 2) Kai kalbame apie jam pagrįsti turime galvoje AC signalas, nes mes donot apsvarstyti nuolatinės srovės grįžimo kelią. 3) Pirmoji Nepamirškite, kad kiekvienas signalas, kuris originae iš IC grįžti į šaltinio jei retun kelias nepateikė ateis per aplinkoje, kuri turi impedence paprastai 400Ohms ehich veda EMI / EMS problemų. 4) Taigi visi galios lėktuvai yra connectd,, ferito granulių ir kondensatorius (lowa leidimas LC filtras) tiesiog pašalinti aukšto dažnio triukšmo. 5) Laive mes galime naudoti keletą priežasčių, pavyzdžiui, skaitmeninių ir analoginių priežasčių, tačiau jis turi būti prijungtas prie vieno taško ferito karoliukai Pastaba kitaip jis gali sukurti kilpos plotą ir berniukas EMI problemos. Manau, tai padeda

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back