keitimas įžeminimo plokštės ir IE3D

M

MRAJAHARSHA

Guest
Sveiki,Gali kas nors padėti man žinoti, kaip nukirsti arba padaryti lizdus su įžeminimo plokšte, dirbant su IE3D simuliatorius

Hi mrajaharsha,

1.Nustatykite galutinio įžeminimo plokštės keičiant Re laidumą nulinis nulinis sluoksnis
Pagrindinio parameters.Any daugiakampis nulio-oji sluoksnis veikia kaip baigtinių įžeminimo plokštės.

2.Construct daugiakampis azartinių matmuo bet daugiakampis vienas layer.select kad.

,and by selecting the desired layer in Buid holes and vias thr selected polygon dialogue menu, slot can be made(in this case u've to select zero th layer and clear the hole).

Su Advedit
padedant -> Buid skyles ir VIaS Kt eiga daugiakampis,
ir pasirinkdami norimą sluoksnį Buid skyles ir VIaS Kt eiga daugiakampio dialogo meniu, žaidimų, gali būti (šiuo atveju u've pasirinkti nulis-oji sluoksnis ir aišku, skylė).

Labai ačiū sere už atsakymą.
Tačiau mažas užklausą nors.
Jei mes Re laidumą nulio pagrindiniai parametrai, tai, kad visa žemės plokštuma bus dielektriku.
Noriu tik trumpinti kai jis dalį priėmimo begalybės plokštumoje ribotas
Pavyzdžiui, jei jūs matote F formos antena dizainas turime įžeminimo plokštės dalyvauti tik pusę pagal subtrate.Kaip aš galiu padaryti?Parašytas po 1 valandos 42 minutės:Ohhhhhh

Aš tiesiog suprato, ką jūs sakėte, pone.

Ačiū dar kartą

Sveiki, MRAJAHARSHA:

Yra tik dvi galimybes:

1.Padaryti skylę begalinis žemės (apibrėžti horizontalaus formą į begalybės žemės atstovauti žemės plotų)
2.Padaryti skylę į paskutinį vietoje (naudoti kaip aprašyta baraguru).

2 pasirinkti naudoti įvairių formų Modeliavimas.Tačiau nėra plokštumų įgyvendindama pusiau begalinis žemės.

Pagarbiai,

Kaip įdėti daugiakampis į zerth plokštumoje, kuri bus metalo?

Nes, kai tik aš pateikimo ploygon dėl nulinei plokštumai ji tampa subtrate (Iam suteikiant daugiakampis Z koordinuoti kaip nulis)Parašytas po 1 valandos 33 minučių:Kaip mes galime žinoti, jei laiko tarpsnių daroma

Mano problema yra, aš noriu grnd būti konkrečioje vietoje tik
Taigi, aš padariau visą nulinis plokštumoje kaip varis ir sukūrė i daugiakampis ir formos, išskyrus, jei norite grnd ir eiga, ir atidaryti buils skyles ir VIaS dialogą ir eiga z = 0
Ar tai teisingaParašytas po 1 valandos 18 minutės:Būčiau labai dėkingas jei any1 gali pridėti mėginį. Geo bylą dėl šio.

Thanx iš ADVANCEParašytas po 9 minučių:

Kai nurodote No.0 substratas su didelio laidumo ir vieta horizontalios daugiakampis apie tai, horizontali daugiakampis yra traktuojama kaip lizdas internnally.Ant sluoksnio lango dešinėje handside, pamatysite horizontaliosios linijos, kertančios Nr.1 sluoksnį z = 0.Tai menas, kad z = 0 yra begalinis įžeminimo plokštės sluoksnis ir visas jo formą į tampa angas begalinis žemės.

Bet aš nenoriu begalybės įžeminimo plokštės.Noriu to, turi būti tik tam tikroje vietoje.Norėdami, kad kiek laiko tarpsnių turėčiau daryti

Tuo atveju, pirmiausia turite pašalinti begalinis žemės apibrėžiant 0 laidumo sluoksnis =.Tada jums sukurti riboto žemės kaip daugiakampių formos grupę dėl jų.Jūs statyti laikinai formos lizdus, naudojant formą kai dirbtinis sluoksnis.Galite pasirinkti laiko tarpsnių formą ir formos.Jūs naudokite komandą ADV EDIT-> statyti skyles ir VIaS from selected formą ir pridėti z koordinatė žinoma žemės.Pasirinkite Gerai, ir jūs gausite galutinį įžeminimo plokštės su grioveliais į jį.Linkėjimai.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back