keičiasi x ašies šmėkla

E

ee484

Guest
Sveiki, visi, esu šiuo metu kyla problemų su nustatymo kai srovės veikimo parametrų, kaip mano x-aixs į Spectre. Pasakyk, aš nurašymas DC su VDC ir teikti maitinimo įtampos paprastų diodas prijungtas NMOS. Kadangi esu valymas su VDC = VGS, galiu tik sklypas su fiksuota x-ašyje, kuri yra VGS grafikas. Žinoma, galiu naudoti skaičiuoklė keisti y ašį laisvai. Tačiau aš nežinau, kaip pakeisti x ašies kitus parametrus, išskyrus VGS šioje byloje. Be Hspice. par () bus atlikti šį darbą. Bet aš nežinau, kaip daryti Spectre. Prašome padėti man. Ačiū iš anksto! BJ

Tarkime, jūs nurašymas VGS iš DC analisys ir padaryti Vds nurašymas į parametrinį analisys. Jei sklypas Identifikatoriai turėsite VGS už x-ašies ir keletą sklypas įvairiais Vds. Atidaryti skaičiuoklę, ir su "šeimos" mygtuką pasirinkite vieną iš kreivė. Tada specialią funkciją, pasirinkite "vertės" ir įveskite VGS vertę ir nori (tarkim 1V). Stumti sklypas. Jūs turite vieną kreivę Vds vertė x-ašies ir ant y ašies Identifikatoriai, atitinkančių VGS = 1V. Nesu tikras, kad tai, ką norite daryti. Jei ne galite u duoti daugiau išsamiai, kad mes galime pabandyti sužinoti tirpalo.

Ačiū, metodus jums siūloma buvo labai naudinga. Tiesą sakant, ką aš norėjau padaryti, buvo taip. Noriu sklypas "gm / ID Vs. Vdsat". Tačiau, aš negaliu nurašymas Vdsat. Kaip aš galiu padaryti Vdsat būti mano x-ašies? (Pavyzdžiui, kadangi esu valymas VGS, Vdsat = VGS - V studijų, todėl, jei institucija veikia ignoruoti, aš tiesiog reikia atimti V studijų iš VGS valymas Bet, kaip aš galiu padaryti Vdsat = VGS -. V studijų, kaip mano x-ašis) Iš esmės, aš noriu žinoti, kaip padaryti, kad bet koks prietaisas, parametras kaip mano x-ašyje. Dėkojame už jūsų pagalbą! BJ

Atsiprašome už ne atsakyti prieš. Tiesą sakant, aš neradau tirpalas dar, kad kodėl. Bet aš turiu naują takelių. Nuo skaičiuoklė, atidarykite naršyklę. Jei jūs DC sweep, turėsite į medį: PKP - DC-Op - ten galite rasti tranzistorius ir parametrus, tačiau aš nesu įsitikinęs, kaip sklypo dar. Kitas takelis yra "OP" mygtuką. Pasirinkite tranzistorius ir galite pasirinkti sklypo vidaus parametrai. Bet vėl tai ne x-ašyje. Pasakysiu, jei aš rasiu kelią. Atsiprašome

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back